ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbehør til nødsituationer, som du altid skal medbringe i bilen

Af Annoncør

Ingen kan forudsige risikoen ved kørsel. Uanset hvor sikker din bil er, og hvor god du er til at køre den, er der altid en risiko, som nogle gange er vanskelig at undgå. Du kan ikke forudsige alt. Derfor er du nødt til at forberede værktøjer / tilbehør, der kan minimere de risici, der kan opstå. Hvis du skal rejse langt i den nærmeste fremtid, er denne artikel noget for dig!

Annoncørbetalt indhold leveret af Autodeleshop.dk

Uanset om det skyldes et sammenbrud eller for at sikre større sikkerhed i bilen, kan det være særligt nyttigt at have visse produkter, såsom en lommelygte eller et antipunktionssæt, i en nødsituation. Her er nogle af dem:

Sikkerhedsbælte

Multifunktionsværktøj til at flygte fra køretøjet i tilfælde af en ulykke med en dobbelthovedet glasafbryder og en sikkerhedssele. Den indeholder en beskyttende holder, der opbevarer den sikkert (det anbefales stærkt at opbevare den uden for børns rækkevidde) i handskerummet, rummet i midterkonsollen eller i fordybningerne i dørene.

Medicinskab

Plastkasse med dobbelt snaplukning, der sikrer, at den ikke åbner under kørsel. Den har en handlingsvejledning til håndtering af nødsituationer eller trafikulykker. Inkluderer gips, kompressionsbandager, forbrændingspuder, kantede bandager, gaze, bandagesaks, dressing box, isoterm tæppe, trekantede bandager og latexhandsker.

Tilbehør til nødsituationer, som du altid skal medbringe i bilen

Billedkilde: www.autodeleshop.dk

 

Nødlys

En lysende enhed anbragt på køretøjets tag gennem en magnet. Det kræver ingen kabler, og dets lys, der producerer en 360 graders cirkulær blitz, kan ses 1 km væk. Almindeligvis har den en autonomi på 2,5 timer og drives af et 9V batteri. Den har to belysningstilstande: et blinkende orange lys eller et fast hvidt lys. Vær forsigtig, for den skal ledsages af positionstrekanter. Ingen grund til at komme ud af bilen for at aktivere enheden. Det kan bruges som lommelygte. Men den kan ikke oplades i bilen, fordi den ikke har et genopladeligt batteri.

Bærbar oplader

En enhed, der gør det muligt at starte bilbatteriet, hvis det er løbet tør. Den leveres med klip inkluderet og med et stort antal tilbehør, der giver dig mulighed for at oplade andre enheder såsom mobiltelefoner (kompatibel med iOS og Android), tablets eller kameraer. Normalt har batteriet en kapacitet på 12.800 mAh, kræver fire timers opladning og tåler en maksimal strøm på 800 A. Det kan bruges i biler, motorcykler og lastbiler. Det er meget kompakt og har en indbygget ledet lommelygte.

Punktering reparationssæt

Det gør det muligt at fastgøre punkteringer op til ca. 5 mm i diameter. Den består af et hul, hvori en stribe gummi imprægneret med lim indsættes. Først skal du fjerne neglen eller det, der forårsagede punkteringen. Senere inkluderer sættet et værktøj (til venstre på billedet), der bruges til at forstørre hullet, indtil vi ser, at stansen trænger ind. Den limimprægnerede gummistrimmel indsættes derefter i enden af ​​stansen og indsættes derefter gennem hullet helt ned. Når stansen fjernes igen, forbliver gummistrimlen inde og sætter hullet i. Vær forsigtig, det kræver en kompressor for at pumpe hjulet op igen.

Startklemmer

Dette sæt kalibre gælder for benzinbiler med en motor op til 5,0 liter og for dieselbiler med mekanik op til 3,0 liter. I gennemsnit har de en maksimal strøm på 400 A og en nominel spænding på 12 og 24 V. De kommer med et dæksel til at opbevare dem i bilen.

Ildslukker

Det er gyldigt til brug ved brande med flydende brændstof (også fast), såsom benzin, opløsningsmidler eller olier. Det kræver ikke en slange eller en diffusor. Du skal bare lede ildslukkeren til flammens bund.

Lommelygte

De fleste produkter har fire lystilstande med en effekt på op til 450 lumen. Den har normalt en seks gange justerbar zoom og er lavet af anodiseret aluminium af høj kvalitet. Det er modstandsdygtigt over for vand og stød. Inkluderer indikatorlampe for opladning og et USB til mikro USB-kabel.

Sne kæder

Sæt med otte snekæder (fire er anbragt på hvert drivhjul) med et praktisk installationssystem gennem båndet. Det inkluderer også et værktøj til at samle dem, en guide, handsker og en taske til opbevaring af dem. Almindeligvis er de kompatible med dæk mellem 165 og 275 mm tykke. De er ikke egnede til installation på store lastbildæk.

I sidste ende er det bedre at forberede sig på de værste risici end at have et uløst problem halvvejs igennem.

Del artikel