Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tiltræk kunder med infoskærm

Af Annoncør

Kampen om at tiltrække og fastholde kunders opmærksomhed er hård. I takt med digitalisering er der kommet flere og flere kanaler til, som kæmper tæt om at tiltrække vores opmærksomhed. Godt dynamisk indhold er noget af det, som virkelig kan skabe blikfang. Derfor begynder flere virksomheder også at investere i infoskærme også kendt som digital signage eller digital skiltning på dansk. 

Men hvad er digital signage, og hvordan bruger du det det til din fordel? 

Hvad er en infoskærm?

En infoskærm er i bund og grund en digital version af et skilt eller en opslagstavle om du vil. Hos NordicScreen har vi specialiseret os i at gøre det så nemt som muligt for dig at digitalisere dine skilte.

Uanset om det er en stor LED-vægge, et A-skilt uden for butikken, eller Tv-skærme rundt i virksomheden, så kan du med Q-Play nemt opsætte dynamisk indhold, som fanger du målgruppes opmærksomhed. 

Kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan anvende digital skiltning… Ej måske ikke, men alle de stæder, hvor du ønsker at videregive informationer til en specifik målgruppe, så er en infoskærm en oplagt mulighed. Det kan f.eks. være på museer, i sportsarena, på skolen, i butikken, rundt om i virksomheden eller inde i restauranten. Kombiner indholdet på din infoskærm, som du har lyst og vis både wayfinding, reklamer, vigtige informationer og meget andet.

Infoskærme – Hvor og hvordan?

Tiltræk kunder med infoskærm

Nu hvor du ved lidt mere om, hvad infoskærme, digital signage eller hvad du vælger at kalde det, så lad os tage et kig på hvor og hvordan du kan bruge en infoskærm.

På gaden og i butikken

Reklamer virker, ellers var der jo ingen grund til, at du bliver ved at poste penge i det. Med et digitalt skilt hængende i vinduet på butikken, eller rundt om på gaden, får du en digital og dynamisk platform, hvor du kan reklamere for dig selv og dine produkter. Du kan præsentere dine produkter, tilbyde din service, og gøre opmærksom på dine begivenheder. Skærmene kan også hænge inde i butikken for at promovere dine produkter. Du kan gøre brug af både billeder, tekst, video og animation fordi alt kører digitalt. Det gør det også nemt at skifte ud.

Det er blot nogle af de fordele infoskærme kan bidrage med i din butik.

I restauranten eller salonen

Tiltræk kunder med infoskærm

Selvom det er hyggeligt at sidde og bladre i et menukort, så kan det være en fordel at hænge din menu eller servicetilbud op på digitale skærme. Har kan du fange kundernes opmærksomhed med bevægelighed og friste dem med billeder af din lækre mad eller afslappende behandlinger. Samtidig kan du nemt ændre dine priser eller udskifte dine tilbud.

Meget mere end reklame

En infoskærm kan så meget mere end at agere reklameskilt. Har du et fitnesscenter eller en wellness institution kan du bruge infoskærme til at skabe god stemning og motivere dine besøgende.

Indsæt lækre stemningsbilleder, afspil afslappende musik eller skriv motiverende og inspirerende citater, som giver dine besøgende lige netop den følelse eller motivation de har brug for, når du kommer i din virksomhed.

Intern kommunikation gjort nemt

En overfyldt opslagstavle med for gammel information fremmer ikke ligefrem din interne kommunikation. Skifter du din statiske opslagstavle ud med en dynamisk infoskærm, så øger du ikke bare muligheden for at fange medarbejdernes opmærksomhed, du gør det også nemmere at håndtere din interne kommunikation.

Visuelt baseret indhold huskes bedre og med lidt bevægelse i skærmens indhold fanger du nemmere din målgruppes opmærksomhed. De mange tidsstyringsmuligheder sikrer, at du aldrig har ikke-relevant information hængende på dine skærme. Med en integration til dine dashboards kan dine medarbejdere altid følge deres performance i realtid og se, hvor tæt det er på at nå jeres fælles mål. Hvem ved, måske det kan motivere nogen til lige at give den en ekstra skalle.

Automatisk opdaterede kalenderoversigter

Får du tit spørgsmålene; Hvornår afholder vi møde X, i hvilket lokale finder møde Y sted, eller hvor finder jeg et ledigt mødelokale? De spørgsmål slipper du for med en automatisk opdaterede kalender oversigt på din infoskærm.

Med en direkte integration til din kalender, får du en liste over dagens aktiviteter op på din infoskærm. Her kan alle se hvor og hvornår aktiviteten finder sted, og skulle der ske ændringer, så opdatere infoskærmen automatisk, når du har skrevet ændringen ind i din kalender.

Så har du et hotel, en skole, et kontor eller andet, hvor du tydelig vil vise alle, hvornår dine aktiviteter og begivenheder finder sted. Så er en infoskærm løsning den helt rigtige til dig.

Wayfing på den nemme måde

Upload plantegning, marker lokaler, tilknyt kalender. Med din digital signage løsning har du nu mulighed for at få en oversigt over dine faciliteter ud på din infoskærm, samtidig opdateres farverne på lokalerne alt efter om lokalet er ledigt eller ej. 

Det gør det ikke blot nemt for alle at finde vej rundt i bygningen, nu går ingen forkert i deres søgen efter et ledigt lokale.

Oplever du mangel på mødefaciliteter? – Så kan den rigtige infoskærm software være løsningen.

Del artikel

Andre læser også