Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Timm Vladimirs Køkken: Folkekøkken med efterfølgende Late Night Cook Off

Af Freja Dumont

Timm Vladimirs køkken har gjort forårsklar og glæder sig over at kunne invitere til årets første folkekøkken med efterfølgende Late Night Cook Off. Det går løs fredag den 13. april.

 

Timm har fremtryllet en skøn menu, som både indkapsler noget klassisk, noget nyt og en lille overraskelse. De kalder det for ”køkkenets livretter”.  Første servering sendes afsted  klokken 18.30, og efter de tre retter med vin og øl, står personalet klar i baren til at servere sprøde cocktails klokken 22 – selvfølgelig inkluderet i prisen.

 

Menuen består af:

Velkomst
Aperitif-cocktail med nødder og snacks

Forret
Torsk med blomkålspure, flæskesvær, grøn olie og ærteskud

Hovedret
Krogmodnet højreb, serveret family-style, med knuste kartofler og kålsalat med nødder og æbler

Dessert
Husets Is

Timm Vladimirs Køkken: Folkekøkken med efterfølgende Late Night Cook Off

Fjendskabelig kokkedyst

Klokken 21.30 åbner dørene så til Late Night Cook Off . Der er som altid gratis entré, billige cocktails og knivkamp. Når klokken slår 23.00, står to af Danmarks skarpeste kokke klar til at indtage Timm Vladimirs Køkken og vise, hvad de er lavet af. Steffen Villadsen fra Molskroen og Nicolai Christiansen fra Tree Top i Vejle er klar til at dyste. Tre hemmelige ingredienser er på forhånd udvalgt, og på en time skal de to duellanter kokkerere minimum tre retter. Derefter tager et dommerpanel over og kårer vinderen.

Timm Vladimirs Køkken: Folkekøkken med efterfølgende Late Night Cook Off

De to kokke

Steffen Villadsen overtog kaptajnskasketten på Molskroen efter Michel Michaud og har formået at bugsere den kulinarisk supertanker i sikker havn med finesse og velsmag. Nicolai Christiansen sørger for kvaliteten på Tree Top og kæmper for at få den første Michelinstjerne til Vejle.

 

Pris og billet

Vil du have hele oplevelsen og sikre dig en plads omkring bordet til folkekøkkenet, så skal du købe dine pladser her:
Prisen er 495 kroner inklusiv vin og øl samt en velkomstcocktail. Der bliver kamp til stregen, en masse underholdning samt mad og drikke.

 

Timm Vladimirs Køkken

Fiskerivej 2K
8000 Aarhus
Se mere her

 Timm Vladimirs Køkken: Folkekøkken med efterfølgende Late Night Cook OffTimm Vladimirs Køkken: Folkekøkken med efterfølgende Late Night Cook Off

Del artikel

Andre læser også