Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Timm Vladimirs Bryghus vil sprede lidt glæde med gratis øl – AFLYST

Af Pernille Søborg

ALLYST PGA. SIKKERHEDEN

Timm Vladimir er mere end god til at lave mad og holde madkurser. Han  har også sit eget bryghus og friskbrygget øl på fustage. Lige nu er der af gode grunde ingen kunder på stedet, og som Timm Vladimir siger, så skal den gode øl ikke stå og blive gammel. Derfor byder Timm Vladimir på gratis øl i morgen, fredag den 20. marts. 

 

Det kommer til at foregå i Aarhus og Valby fra klokken 10.00 til 14.00.

 

Det skal du gøre

Det er super, god, frisk og højkvalitets håndbrygget øl der uddeles. Det eneste, du skal gøre, er at medbringe en beholder (en glasflaske eller bare et glas med patentlåg). Det er vigtigt, at du sørger for at desinficere glasset godt indvendigt, så øllet kan stå et par dage uden at fermentere for meget. 

 

Sikkerheden i top

Timm Vladimirs Bryghus sørger selvfølgelig for, at forholdene er i orden. De spritter flasker og haner af, mens du holder afstand til dem foran. Overholdes sikkerhedsreglerne ikke lukkes der ned, for der skal ikke være risiko for smittekæder.

 

Lige nu er der af gode grunde ingen kunder på stedet, og som Timm Vladimir siger, så skal den gode øl ikke stå og blive gammel. Derfor byder Timm Vladimir på gratis øl i morgen, fredag den 20. marts.

 

Det kommer til at foregå i Aarhus og Valby fra klokken 10.00 til 14.00.

 

 

 

Aarhus Havn 

Fiskerivej 2K
8000 Aarhus 
Website:

 

Valby Station

Skolegade 19
2500 Valby

 

Del artikel

Andre læser også