Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Timm Vladimirs Køkken: Undgå nytårsstress og lad Timm ordne det grove – mens I laver det sjove

Af anders@sommersangdigital.dk

Mange kender det. Supermarkedet har udsolgt af torsk, oksemørbrad eller piskefløde, så nytårsmenuen skal ændres i sidste øjeblik. Madlavningen driller, gæsterne kommer for tidligt, og du ender med at stå i køkkenet hele aftenen. Det fortæller Timm Vladimirs Køkken i en pressemeddelelse.

 

Men gør det nu nemt, velsmagende og hyggeligt for dig og dine gæster, og bestil årets nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken.

 

Igen i år klarer Timm Vladimirs Køkken det grove, og I laver det sjove. Menuen kan bestilles på www.timmvladimirskoekken.dk/nytaar, og som noget nyt kan du vælge at afhente menuen fire forskellige steder, når du bestiller. Udover Aarhus og Valby, så kan årets nytårsmenu afhentes i Roskilde og i Vejle. 

 

Menuen består af fire retter/serveringer, som altid er velsmagende. Allerede nu kan du glæde dig til:

 

  • Nytårscocktails med sprøde salt og vinegar risnudler med køkkenets estragondip.

 

  • Cremet tomatiseret fiskesuppe med nytårstorsk serveret med aioli og sprød crouton.

 

  • Tournedos Rossini ”Faux Gras” – oksemørbrad på smørstegt brød med røget marv, hertil knuste kartofler og kraftig kalveglace.

 

  • Tarte Tatin med danske æbler serveret med creme fraiche og rosmarinstøv

 

Prisen er 345 kroner pr. kuvert, og der skal bestilles minimum 2 kuverter.

 

Timm Vladimirs Køkken: Undgå nytårsstress og lad Timm ordne det grove - mens I laver det sjove

 

Timm Vladimir lærte af egne fejl

Mens vi venter på nytårsaften, så får I her en lille historie fra dengang, hvor mad og nytårsstress ramte Timm Vladimir;

”Det var en af de nytårsaftener, hvor mine ambitioner var stukket helt af. Jeg ville imponere, og servere en 14-retters nytårsmenu til 16 gæster. Jeg brugte alle dagene mellem jul og nytår til forberedelserne, og stod som en tosse og svedte over gryderne hele nytårsaften. 

 

Til gengæld var vi allerede færdige klokken 02.00 – og jeg faldt i søvn klokken 02.30. 

 

Af udmattelse! 

 

Det er så DUMT, og dog så klassisk for mange af os madnørder. Vi vil det hele. Men ambitionerne overstråler nogle gange formålet, som jo er at spise lækker mad, hygge sammen med sine gæster og selv have en skøn aften!

 

Jeg er sidenhen blevet både klogere, og nå ja, ældre. Det gør, at jeg er blevet bedre til at tænke i super lækre retter, men noget der også er rimelig simpelt at forberede, og hurtigt at anrette. Der er jo heller ingen gæster, der synes, det er fedt, at værten er væk hele aftenen og super stresset under hele middagen. 

 

Hvis du læser dette og tænker “OMG, det er jo mig nytårsaften”, så kig det hele igennem, og tag måske en enkelt eller to retter, eller gør som mange andre og bestil en skøn og toplækker nytårsmenu. Husk på, at gæsterne nytårsaften, er lige så vigtige som maden.

 

Há en smuk og lækker aften, med verdens bedste gæster og den lækreste mad. Og må 2020 blive dit år.

 

Godt Nytår!

 

Hvis du vil bestille vores nytårsmenu, så klik her:

 

Timm Vladimirs Køkken: Undgå nytårsstress og lad Timm ordne det grove - mens I laver det sjove

 

 

Del artikel

Andre læser også