ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Timm Vladimirs Køkken: Vinterferiens sjoveste madskole for børn

Timm Vladimirs Køkken på havnen i Aarhus har blandt andet specialiseret sig i at undervise børn i at lave mad. De åbner deres køkken og laver Aarhus’ mest hippe madskole. Det er ingen mindre end Timm Vladimir fra Den store bagedyst som er manden bag.

 

I alderen 10 til 15 år

Timm Vladimirs Køkken glæder sig til at byde alle børn mellem 10-15 år indenfor til Vinterens Sjoveste Madskole. Pladserne er begrænsede, så det er vigtigt at understrege, at det er først til mølle. På baggrund af en god stor portion feedback fra sommerens madskoler vil Timm Vladimirs Køkken i år forsøge at kigge lidt på aldersfordelingen. Det er fra mandag den 12. – 16. februar fra klokken 9.00 – 15.00.

 

Sjov og spændende mad

Timm Vladimirs Børnekøkken er glade for endnu engang, at kunne tilbyde et nyt program, som både byder på spændende, sjove og udfordrende dage. Vi skal igen ud i verden og møde de varme krydderier, når vi kaster os over det arabiske køkken. Vi skal også dykke ned i det molekylære køkken, hvor vi skal arbejde med sfærer og flydende nitrogen. Sidst men ikke mindst, så kommer vi ikke udenom den tilbagevendende Masterchef-dag, som dog i år bliver helt anderledes end tidligere – mere vil folkene bag ikke sige. Men glæd jer!

Timm Vladimirs Køkken: Vinterferiens sjoveste madskole for børn

Er du mellem 10 og 15 år, så er du i målgruppen for madskolen. Timm Vladimirs Børnekøkken handler om mad, formidling og fællesskab – men der skal også være plads til leg. Dertil har vi et inspirerende udemiljø, hvor der er plads til at lege og rum til at etablere venskaber. Vores personale har erfaring med børn og formidling og har desuden alle børneattest.

 

Prisen inkluderer råvarer, måltider, forplejning og undervisning på restaurant-dagen, hvor hvert barn frit kan invitere to personer.

 

Kan jeg være med?

  • Er du mellem 10 og 15 år?
  • Er du interesseret i mad, nye smage og spændende råvarer?
  • Er du klar på en spændende uge med fokus på mad?

 

Pris og fakta:

Timm Vladimirs Madskole for børn foregår i skolernes vinterferie i uge 7 mandag-fredag fra 9.00 til 15.00. (På enkelte dage kan vi være nødt til at ændre møde- og hente tidspunktet) En uge i Timm Vladimirs Børnekøkken koster 1.845 kroner – og alle børn, der tilmelder sig, modtager desuden en velkomstpakke med forklæde og deres egen børne-kokkekniv til en værdi af 450 kroner.

Der tages forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Opskrifterne fra ugen får børnene samlet i et kompendium på mail.

Drikkevarer, forplejning, mm. er inkluderet i prisen. Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

Personale

På kurset er det den sammen underviser og assistent, der er med børnene hele ugen. Både underviser og assistent har en børneattest.

Læs mere om Timm Vladimirs Madskole for børn her 

 

Timm Vladimirs Køkken: Vinterferiens sjoveste madskole for børn

Del artikel