Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips: Gør møder meningsfyldte for deltagerne

Af Annoncør

Går dine ansatte til et møde af pligt eller af lyst? Det er selvfølgelig af pligt, da det er i arbejdsøjemed. Men derfor må mødet godt give mening alligevel, og det gør det, hvis de ansatte fx får ny viden med sig, får mulighed for at komme til orde eller hygger sig sammen. Men hvordan faciliterer du så dine møder på en måde, hvor at du når nogle af disse succeskriterier? Du har flere knapper at trykke på.

Hent hjælp til iscenesættelse af dit møde

Går du ind på siden welcomehome plus domænet .dk, så kan du få ekstern hjælp til at planlægge og afvikle alt fra virtuelle møder til corporate events. Nu er det vigtigt, at du kender dit mødes tema og ved, hvem der skal deltage i det. For hvis det er et salgsmøde med en potentiel kunde, er der nogle helt andre dynamikker i spil, end når at bestyrelsen i dit firma har en strategisk workshop kørende.

Hav styr på teknikken

Udover at gå ind på welcomehome.dk kan du sørge for, at du har (styr på) teknikken til at afholde et møde. Ét er, om du til virtuelle møder forstår at bruge mødeprogrammet rigtigt. Noget andet er, om du har hardwaren til at gøre mødet såvel visuelt som auditivt tiltrækkende. I dag kan du finde konferencekameraer, der giver modtagere krystalklart billede og lyd, så mødet virker professionelt.

Forventningsafstem før mødet

Som noget tredje kan du forventningsafstemme med ansatte eller eksterne mødedeltagere forud for et møde, så ingen er tvivl om, hvad formålet med mødet er, hvad dagsordenen er, hvad deltagere skal have sat sig ind i forud for mødet, og om der er plads til diskussion eller ej. Mange har det godt med at vide, om de har noget at skulle have sagt eller ej, så prøv at blive god til især det sidste punkt.

Del artikel

Andre læser også