Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til at få mere trafik på din hjemmeside

Af Annoncør

Hvad koster en hjemmeside? Det er et spørgsmål, du måske stiller dig selv, hvis du ønsker at oprette en hjemmeside. Men før du gør dette, bør du sætte dig godt ind i, hvordan du kan få det bedst mulige udbytte af din online tilstedeværelse. Her er et par tips:

1. Brug de sociale medier. Der er ingen vej udenom, at sociale medier i dag er et af de bedste værktøjer, når det kommer til at skaffe trafik til sin hjemmeside. Hvis du vil have flere besøgende på din hjemmeside, så start med at bruge de sociale medier aktivt. 
2. Lav gode tekster. Nogen gange kan det være svært at skrive tekster, der er både interessante og informative, men det er nu alligevel vigtigt, hvis du vil have flere besøgende på din hjemmeside. Teksterne på din hjemmeside skal nemlig være gode nok til, at folk bliver siddende og læser dem og måske endda deler dem videre. 
3. Brug god SEO. Det er ikke kun teksterne på din hjemmeside, der skal være i orden. Hele din hjemmesides struktur og indhold skal være optimeret ift. søgemaskinerne (SEO). Det betyder bl.a., at du skal bruge relevante søgeord i dine tekster samt have styr på titler og metatags.

Hvordan vedligeholder man en hjemmeside?

For at vedligeholde en hjemmeside skal man først og fremmest sikre sig, at indholdet på siden er ajourført.  Man kan få hjælp til denne del. For et firma kan vedligeholde hjemmesiden løbende ved at tjekke siden for fejl og ved at opdatere indholdet, når der kommer nye informationer.

Derudover sikrer de sig, at alle links på siden virker, og at der ikke er nogen døde links. Endelig sørger de for regelmæssigt at lave en backup af hjemmesiden, så man ikke risikerer at miste al sin data.

Sådan gør du din hjemmeside mere brugervenlig

Når man driver en hjemmeside, er det vigtigt at have fokus på brugervenligheden. Dette kan man gøre på flere forskellige måder. For det første skal man sikre sig, at ens hjemmeside er let at navigere rundt på. Dette betyder, at der skal være en logisk struktur i menu barren, og at der ikke er for mange links, som leder videre til andre undersider. For det andet skal indholdet på hjemmesiden være letlæseligt og forståeligt. Dette betyder, at man gør brug af korte og letlæselige tekster. 

Hvad skal man være opmærksom på, når man laver en hjemmeside?

Når man laver en hjemmeside, er det vigtigt at have et overblik over, hvad man gerne vil have på sin hjemmeside. Dette kan være alt fra tekster, billeder, videoer eller lyd. Når man har et overblik over indholdet, kan man begynde at tænke over designet og strukturen på sin hjemmeside. Det er vigtigt at have en god struktur på sin hjemmeside, da dette gør det nemmere for brugerne at finde rundt på denne. 

Forhåbentligt er du nu blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du kan få mere trafik på din hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også