ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tir Na Nóg: Romsmagning og gratis vin til loyalitetsmedlemmer 

Af Pernille Søborg

Tir Na Nógs Loyalty medlemsskab har en række fordele, som du ikke må gå glip af. Smagninger af forskellige slags, tilbud på drinks, billig kaffe om dagen, og når du har brugt 1.000 kroner i baren, får du en øl gratis.

Gratis vin sammen med pizza

Hver mandag i november mellem klokken 17.00 og 20.00 lyder tilbuddet på et gratis glas husvin, når du køber en pizza til 65 kroner. 

Romsmagning

Torsdag den 26. november klokken 18 er der desuden romsmagning for medlemmer af Tir Na Nóg Loyalty program. Det foregår i det hyggelige Whiskey Room for enden af The Merchant Room. James Cullen er aftenens vært. Han serverer og fortæller i løbet af aftenen bl.a om Pacto Navio, Havana 7yrs, Havana Club Selección De Maestros og Havana Club 15 yrs Gran Reserva. Efter romsmagningen serveres gratis pizza. Billetterne koster 200 kroner og er kun for Tir Na Nógs loyalitetsmedlemmer.

Der er et begrænset antal billetter tilgængelige, og de kan bestilles her 

Hvis du ønsker at blive medlem af Tir Na Nogs loyalty club, kan du melde dig til her

Glem ikke Sunday Roast på FLUX om søndagen. Udover masser af kød er der to slags kartofler (Pommes fritter og kartoffelmos), grøntsager og sauce. Tir Na Nóg: Romsmagning og gratis vin til loyalitetsmedlemmer Der er et begrænset antal pladser.

Bestil bord her

Tir Na Nóg

Frederiksgade

8000 Aarhus C

Webside

Del artikel