Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tir Na Nog spiller bingo i den gode sags tjeneste: Samler ind til mennesker og dyr i Australien  

Af Pernille Søborg

Søndag den 9. februar klokken 17.30 til 19.30 går Tir Na Nogs The Merchant Room all in i den gode sags tjeneste. Australien brænder. Skove brænder, dyr dør og folk mister deres hjem. Tir Na Nog vil gerne hjælpe og er værter ved en velgørenheds-bingoaften, hvor de donerer pengene til de mennesker og dyr, der er blevet påvirket af de store brande i Australien.

 

To organisationer er udvalgt

Overskuddet bliver delt mellem to særligt udvalgte organisationer. WIRES ( NSW Wildlife Information, Rescue and emergency services  Inc.), der arbejder for at hjælpe de syge, skadet og forældreløse dyreliv i New South Wales og The Kangaroo Island Mayoral Relief Fund, der hjælper med midler til opbygningen af det, der er gået tabt i branden.

 

Pris

Bingopladerne koster 50 kroner stykket og tre for 100 kroner. Pengene går ubeskåret til det gode formål. Desuden donerer Tir Na Nog 10 kroner for hver øl, der serveres i tidsrummet 17.30 til 19.30. Det bliver jo nok til en del. 

 

AGF trøje som præmie

Der vil være 3 bingorunder og 12 fantastiske præmier. Den australske fodboldspiller, Amini, var hurtig til at donere en af sine signerede spillertrøjer til formålet samt billetter til kampen mellem AGF og Randers.

 

Hvem støtter?

Arrangementet støttes af AGF, Pinot Butik & Bar Bill’s Coffee, Scandic Aarhus City, Aarhus Brætspilscafé, Michael Burns Photography, La Cabra Coffee, Plotteriet Timtam, S’vinbar, EuroDeli, Aarhus Nej Tak, Farvel Juanjo Photography, Joanna Jensen, Illustration Companyons, Sota Sushi Bar, Øst for Paradis, Langhoff & Juul, Fairbar, Carlsberg, Pernord Ricard, Frederiksgade42, mad & vin, og der kommer stadig flere til. 

 

Ønsker du, at donere en præmie til arrangementet kan du skrive til dylan@tirnanog.dk.

 

Der er ingen tvivl om, der bliver rift om pladserne, og da det ikke er muligt at reservere bord, anbefaler Tir Na Nog, at man kommer i god tid. 

 

Læs mere her:

 

The Merchant Room

Frederiksgade 38-40
8000 Aarhus C
Tlf: +45 86 19 19 10

 

Del artikel

Andre læser også