Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tir Na Nóg: Stand-up show med prisvindere og Conrad Molden som vært

Af Pernille Søborg

Er du til stand-up, så må du ikke gå glip af denne begivenhed på The Merchant Room hos Tir Na Nóg. Mandag den 6. maj kan du nemlig nyde en aften i selskab med engelsktalende stand-uppere. Så snup en pint eller en drink i baren, og gør klar til en aften med mange grin.

 

Kendt britisk komiker som vært

Aftenens vært er den britiske komiker, Conrad Molden, der er medstifter af organisationen English Stand Up Comedy Aarhus. Han har en længere karriere i at underholde lokale og internationale med stand-up comedy. Molden har boet i Danmark siden 2012 og elsker Danmark på godt og ondt, hvilket han ikke lægger skjul på, når han selv er på scenen. Den erfarne herre, der de sidste fem år selv har optrådt på scenen, haft en udsolgt turné og været finalist til DM i Stand up 2018, er klar til at føre publikum gennem et brag af en aften.

 

A kickass evening

Conrad Molden fortæller, at Tir Na Nóg er den ultimative internationale pub i Aarhus, og The Merchant Room er det perfekte sted til comedy. Han glæder sig til at optræde og lave et fantastisk show for både nye og erfarne comedygæster. Publikum kan forvente en håndfuld fantastisk professionelle og prisvindende stand-uppere, heriblandt Victor Lander from Zulu Comedy Galla. En super aften med comedy, der sparker røv, gode øl og en hyggelig aften til en ganske fornuftig pris, slutter Conrad Molden.  

 

Kun 50 kroner

Det er ikke prisen, som er afgørende. For bare 50 kroner kan du få fingrene i de attraktive billetter. De købes online eller i døren hos Tir Na Nóg, hvis der ikke er udsolgt.

Tir Na Nóg: Stand-up show med prisvindere og Conrad Molden som vært

Dørene åbner klokken 18.00, og showet starter kl. 19.00 til 21.00.

 

Køb din billet her: 

 

Tir Na Nóg

Frederiksgade 40
8000 Aarhus
Telefon: 86 19 19 10
Mail: info@tirnanog.dk
Website

 

 

 

Del artikel

Andre læser også