Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes: Verdens bedste irske whiskey-bar ligger i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen

Tir Na Nóg er kendt i Aarhus. Det er der ikke noget nyt i. Men at de lige er blevet kåret, som verdens bedste whiskey-bar er en nyhed, der vil noget. Tænk, at det så sker i kulturåret, for whiskey er om noget kultur. Bedste bar i verden er forrygende flot, og alle, der holder af barer, bør være stolte over at bo i Aarhus.

Bedste irske whiskeyoplevelse

Det er den største og mest seriøse brancheorganisation inden for irske pubber, der står bag anerkendelsen. De arbejder for at sprede irsk kultur, mad, musik og drikke i hele verden. Først vandt Tir Na Nóg bedste i Europa og ud af alle vinderne på de forskellige kontinenter, vandt de bedste i verden. 400 gæster fra hele verden og alle spidserne fra Dublin og Irland var til en stor gallafest.

Jublende glad ejer

Andreas Madariaga Ruigrok er manden bag Tir Na Nóg. Han er kendt for sit flinke væsen og ikke mindst for at skabe en helt unik stemning på Tir Na Nóg. Han er, sammen med sin kone, lige hjemvendt fra Dublin, og fortæller, “det var en fantastisk aften i Dublin, hvor vi fejrede priserne hele natten. Vi havde håbet på, at vi kunne vinde den europæiske pris for bedste irske whiskeyoplevelse, på grund af vores hemmelige og nye “Whiskey Room”, men vi havde aldrig drømt om, at vi kunne vinde den globale pris også. Specielt ikke da vi så, at vi var oppe imod Dead Rabbit Grog & Grocery fra New York og Dick Macks – Dingle fra Irland. De vinder begge ofte mange internationale priser. Det er helt fantastisk, at vi trækker det her stik hjem, og andre har set, at vores arbejde med udvidelsen er godt”.

I øvrigt så har Whiskey Room et fast udvalg på over 100 forskellige irske whiskeys.

 

Stort tillykke med sejren til Andreas Madariaga Ruigrok, fruen og ikke mindst det fantastiske hold på verdens bedste whiskey-bar. Sådan skal det gøres!

Læs mere her: https://www.irishpubsglobal.com