ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tir na nÓg udvider ejerkredsen: “Kendt” ansigt bliver partner  

Af Pernille Søborg

Efter 8-års ansættelse køber manager Dylan James Taylor sig ind i Aarhus´største og velsagtens mest besøgte irske pub Tir na nÓg i Frederiksgade.

Vi satte ejeren, Andreas Madariaga Ruigrok, og Dylan James Taylor stævne og oplevede med det samme en følelse af tilfredshed og glæde hos de to mænd.

Dylans investering har været på tale igennem flere år, men nu er tiden den rette, og den 1. oktober 2021 har Andreas Madariaga Ruigrok, sagt ja til at sælge 20% af sine anparter i Tir na nÓg.

Klar til Tir na nÓg version 2

Der bliver dog ikke tale om de store ændringer i hverdagen, og gæsterne vil heller ikke se den store forskel i det daglige.

Dylans arbejde i pubben vil være det sammen som altid, hvor han står for driften i begge barer og sørger for, at det kører. Det er ham, der ansætter personalet, og der er ingen tvivl om, at Dylan går forrest og tager arbejdet seriøst.

Yderligere fokus på drift og større stabilitet

Andreas Madariaga Ruigrok, der for 17 år siden ombyggede en Sportmaster til Tir na nÓg udtaler:

“Jeg er ovenud tilfreds med, at Dylan nu har købt 20% af anparterne i Tir Na Nog. På denne måde er vi i gear til yderligere vækst og har sikret stabilitet for driften ved at have fået en af de hårdest arbejdende folk i branchen ind i organisationen som partner.”

Det var i sin tid Andreas, der ansatte Dylan. Australieren fik et kulturchok, da han landede i Tirstrup i 10 minusgrader.

Efterhånden tilpassede han sig, nød sit arbejde, barindustrien og tog alt det arbejde, han kunne på pubben. Det førte til fuldtidsarbejde og et unikt venskab og samarbejdet med Andreas Madariaga Ruigrok.   

Positiv tilgang og mere vækst

Den irske pub klarer sig bedre end nogensinde. Under de to nedlukninger valgte de to nye partnere en positiv tilgang og benyttede tiden til at omstille sig digitalt og udvide forretningerne samt renoveret de eksisterende barer og ejendomme.

Desuden har de overtaget naborestauranten og fået integreret mad i organisationen. Og så planlægger de yderligere vækst i den kommende tid. Hvilke vil de ikke ud med endnu.

På høje tid

Andreas ønskede sig egentlig ikke en partner, men der er to grunde til, at det alligevel er blevet aktuelt.

“Dylan fortjener det! Han har knoklet og givet meget til pubben og mig. En anden grund er, at jeg simpelthen var bange for at miste Dylan.

Han har brug for udfordringer, og der var risiko for, at Dylan ville gå andre veje.” Så det lå i kortene, at partnerskabet skulle ske, men timing og held spillede også ind. Det var Andreas, der mente, at det nu var tid og tog initiativet. 

Den 41-årige tidligere professionelle golfspiller er et energibundt og altid i bevægelse. Der skal ske noget og med familie med tre børn, samt managerjobbet er der noget at se til.

I 2016 overvejede Dylan dog at rejse hjem, og søgte faktisk arbejde i Australien. Hans kone var dog faldet for Danmark og ville ikke herfra, ligesom børnene stortrives i Aarhus. Det blev Tir na nÓgs held.

Som en stor familie

Den altid glade, ydmyge og høje mand kan heller ikke skjule sin glæde og begejstring. Han glæder sig til sin nye rolle og roser Andreas Madariaga Ruigrok til skyerne som sin mentor, ven og chef.

“Tir na nÓg er som en stor familie”.

På den anden side af bordet siger Andreas:

“Dylan er god for mig. Han udfordrer og presser mig. Den perfektion, den tidligere professionelle golfspiller har smittet af på mig.”

 Det lyder som det perfekte match!

Del artikel

Andre læser også