Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tirsdag er falafel-dag: Royal Shawarma laver uhørt tilbud på deres falafler

Af Line Ingwar Karlsen

I Ryesgade ligger Royal Shawarma. Den prisvindende og anmelderroste shawarmabar er flere gange blevet kåret til at lave den bedste shawarma i Aarhus. Vinderne har været med oksekød (flanksteak) og lammekød. Men deres hjemmelavede falafler er uden tvivl blandt de bedste i Aarhus. De laver dem selv fra bunden – de bager i øvrigt også selv deres brød. Men Royal Shawarma vil slå et slag for den gode falafel.

 

Et slag for den gode og sunde smag

De gode folk hos Royal Shawarma har altid mange kunder i forretningen, og den går godt, så der er ingen grund til at give rabat. Men de vil gerne slå et gevaldigt slag for deres falafler. Det fortjener de, fortæller ejeren, og manden bag Royal Shawarma, Mahmoud Sheikh. Derfor sætter han prisen ned, primært for at få nye kunder – eller gamle kunder som mest er til kød, til at prøve de hjemmelavede falafler, som er lavet efter en gammel familieopskrift.

 

Tæt på halv pris

Normalprisen er 59 kroner, men hver tirsdag er prisen sat ned til 35 kroner. Rabatten er godt 40%. Tilbuddet gælder hver tirsdag, og hele dagen – i åbningstiden, som er fra 10.00 til 22.00, så du har 12 timer at planlægge en omgang falafel i. De er selvfølgelig friske, og de laves, mens du står og venter, så de er ikke tørre indeni. Om du vil have dem i et hjemmebagt fladbrød (shawarma) eller en pita er underordnet. Det er samme pris.

Elsker glade kunder

Mahmoud Sheikh er jordens flinkeste mand. Altid glad og smilende. Han snakker med alle kunderne – både nye og de mange stamkunder. Mahmoud Sheikh er iøvrigt familiefar til fire små børn ved siden af sin forretning. Han har lavet de fleste opskrifter selv. Resten er familieopskrifter.

 

Mahmoud Sheikh har sammen med sit personale gjort Royal Shawarma til en institution i Aarhus, efter han købte forretningen i 2009. Du vil helt sikkert møde mange mennesker hos Royal Shawarma, for der er run på næsten hele dagen. Men personalet ved, hvad det handler om og er vant til at arbejde tjept, så ventetiden er sjældent særlig lang. Så du skal ikke blive overrasket, hvis du ser en fyldt forretning – men se det sådan, at der er en rigtig god grund til, at folk står i kø her. Den er velsmagende og veltilberedt mad og ikke et søvnigt personale. Mahmoud Sheikh brænder og kæmper for at give kunderne den bedste smagsoplevelse i Aarhus, men også i Danmark.

Royal Shawarma

Ryesgade 28
8000 Aarhus C
Mail: rs1982@live.dk
Telefon: +45 86 12 27 88

Hjemmeside
Facebook