Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julegave i december: Titusindvis aarhusianere får gratis TV-pakke

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

I går meddelte Stofa i en pressemeddelese, at de pr. 1. december ikke længere kan levere tv og internet til selskabets kunder i og omkring Aarhus.

I følge Stofa var grunden til dette, at antenneforeningen Aarhus (AFAA) ikke har ønsket at fortsætte samarbejdet med Stofa, hvilket tvinger selskabet til at opsige 40.000 kunder.

Men det kommer ikke til at ske alligevel. For i dag kunne YouSee og Vios meddele at de nu vil redde de titusindvis af aarhusianere fra sort skærm 1. december.

Få gratis TV i december

AFAAs egen udbyder Vios har nemlig valgt YouSee som ny tv- og streamingpartner til at levere tv- og streamingtilbud til op mod 90.000 aarhusianske husstande. Det skriver YouSee i en pressemeddelelse.

Fra 1. december vil YouSee og Vios levere grundpakken til alle medlemshusstande, der i dag modtager tv via tv-stikket, helt automatisk og gratis i december, mens de beslutter sig for, om de vil fortsætte med grundpakken eller vælge YouSees nye underholdningsprodukt YouSee Play som ren digital løsning.

”Vi har igennem lang tid haft en rigtig god dialog med YouSee og er glade for endelig at kunne offentliggøre vores samarbejde, som kan rydde enhver bekymring for sort skærm af vejen hos vores mange medlemmer.

Vores opgave er at sikre det bedste udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser, hvor det er medlemmernes behov, der er i fokus.

Og YouSee er den rette partner for os, fordi vi med YouSee Play nu kan tilbyde at fremtidssikre medlemmernes tv- og streamingforbrug via en digital app-løsning,” siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios.

Nybrud med ren digital tv- og streamingløsning

YouSee Play blev lanceret i september og giver fuld valgfrihed til at sammensætte et mere relevant og skræddersyet underholdningstilbud, hvor man løbende kan udskifte de valgte tv-kanaler og streamingtjenester.

Samtidig er der ikke længere behov for tv-boks og antennestik, fordi YouSee Play kan fungere som en ren digital webbaseret løsning.

Faktisk har Vios i aftalen med YouSee fravalgt muligheden for en tv-boks, hvilket er et nybrud.

”Vios har valgt YouSee, fordi de tror på, at fremtiden tilhører digitale underholdningsprodukter, og det kan vi nu levere med YouSee Play som ren app-løsning.

YouSee Play er også et svar på, at tv-markedet undergår enorm forandring, og mange helt fravælger de faste tv-pakker, som ikke længere fungerer for alle.

Derfor er denne samarbejdsaftale også en utrolig interessant case for os, hvor vi får at se, hvor mange traditionelle tv-kunder vi med YouSee Play kan flytte over til et rent digitalt tv- og streamingforbrug,” fortæller Christian Morgan, CEO i YouSee.

Kvitterer med gratis grundpakke for tillidserklæring

Hos YouSee er der samtidig stolthed at spore over at få muligheden for at levere tv og streaming til titusindvis af aarhusianske husstande.

Partnerskabet med Vios er et vigtigt skridt på rejsen mod at cementere YouSees plads som danskernes foretrukne underholdningsudbyder.

”Vi er stolte af, at AFAA med sin egen udbyder Vios i front har valgt YouSee som ny samarbejdspartner, og det kvitterer vi for ved at levere grundpakken til alle husstande helt automatisk og gratis i december måned, mens de kan beslutte sig for, hvilken tv- og streamingløsning, der er den rette for dem.

Vi er i gang med en stor transformation for at fremtidssikre vores plads som danskernes foretrukne leverandør af underholdningsprodukter med afsæt i de bedste digitale kundeoplevelser. Partnerskabet med Vios og dermed potentielt titusindvis af nye YouSee-kunder er en tillidserklæring og et stærkt signal om, at vi er på rette vej,” slutter Christian Morgan.

Del artikel

Andre læser også