ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God start på påsken: Tivoli Friheden åbner i dag med flere nyheder

Af Michael Qureshi
PR-foto Tivoli Friheden
PR-foto Tivoli Friheden

Hvis man ikke har de helt store planer for påsken, så bør man overveje et smut forbi Tivoli Friheden.

I dag torsdag d. 1. april genåbner man nemlig den populære forlystelsespark, og det er heldigvis ikke en aprilsnar.

Den nye 2021-sæson bliver dog i første omgang ikke som alle andre, da Tivoli Friheden efter myndighedernes krav har indført restriktioner for at komme ind i parken.

Blandt andet skal alle over 15 år kunne fremvise en negativ corona-test, som maksimalt må være 72 timer gammel fra test-tidspunktet. Er du ikke i besiddelse af en sådan, kan du benytte det nyoprettede testcenter ved parken.

Det koster 50 kroner og du får svar indenfor 30 minutter.

Solstorm afløser Jeep Safari

Der er flere spændende nyheder at se frem til, når man gæster Tivoli Friheden.

100.000 smukke forårsblomster er blevet plantet og springer ud til maj, og så åbner den helt nye familieforlystelse Solstorm, som afløser Jeep Safari som har eksisteret siden 1985.

“Vi har mange nyheder på programmet, blandt andet en helt ny forlystelse og en stor fejring af foråret, og vi kan slet ikke vente med igen at berige og bevæge vores gæster.

Når vi åbner 1. april, vil der forsat være et meget synligt element af ekstra rengøring og hygiejne samt krav om afstand. Forholdsreglerne handler om ansvarlighed overfor fællesskabet – og selvfølgelig helt konkret om at beskytte både gæster og medarbejdere,” siger Henrik Ragborg Olesen, direktør i Tivoli Friheden, i en pressemeddelelse.

Grin og hvin for alle aldre

Omkring den nye forlystelse skriver Tivoli Friheden;

“Solstorm sender gæsterne ud på en rejse rundt om solen i en af de fire planetvogne. I et horisontalt rundtosseri rammer solstormen for fuld styrke, og der er garanti for både grin og hvin – hos alle aldre.”

I første omgang er de populære Fredagskoncerter ikke planlagt, men hvis myndighederne åbner op for at gennemføre større koncerter, så har Tivoli Friheden en plan, som de kan igangsætte hurtigt på den del.

Del artikel