Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tivoli Friheden inviterer til gys, (u)hygge og madboder

I efterårsferien kan du opleve Halloween uhygge, gys og gru i Tivoli Friheden alle dage frem til mørkets frembrud. Parken forlænger nemlig deres åbningstider til klokken 21.00, så der er rig mulighed for at mæske sig i parkens lækkerier.

 

 

Tivoli Friheden satte rekord sidste år med over 35.000 besøgende, der tilsyneladende ikke lod sig skræmme af efterårsferiens uhyggelige tema. Allerede den første weekend i år, har et rekord antal af gæster trodset uhyggen. Ud over Frihedens sædvanlige restauranter og spisesteder, kan du opleve madboder i alverdens varianter.

 

 

Et mangfoldigt udvalg

Hvis ikke skrækken har fået dig til at miste al appetitten, er der rig mulighed for at få stillet sulten i de mange madboder eller i Tivolis egen Restaurant Friheden, som disker op med en særlig menu i anledning af Halloween.

 

Og som noget helt nyt i år, er foodtrucken MAMATI trukket ind i de (u)hyggelige omgivelser i Friheden. MAMATI tilbyder lækre vegetarretter og særligt de irakiske falafler har vist sig at være lidt af et hit. Så er du til bæredygtighed, friske råvarer og høj kvalitet, er dette nye vegetariske indslag lige noget for dig. Et måltid med falafler koster 75 kroner.

En anden skræmmende lækker nyhed er en helt særlig Halloween burger i sort bolle fra den populære flæskestegsbod til 60 kroner.

 

Når lækkersulten melder sig

Har du en sød tand, kan du slå dine folder hos Café Sving, som blandt andet sælger de Instagram-venlige Bubble Waffles til kun 50 kroner. Du vælger helt selv din favoritsmag, topping og sauce – mums! I Frihedens små madboder kan du finde alt fra churros med sukker, nutella eller is og chokoladesauce til æbleskiver, hvis du ikke kan vente helt til jul. Priserne starter ved 40 kroner.

Et gyseligt restaurantbesøg

Vi har nok alle oplevet dårlig service, et hår i maden eller lignende ved et restaurantbesøg. Men du har ikke set det værste endnu. Når du besøger Det Makabre Madhus, kan du godt forberede dig på, at blive skræmt fra vid og sans. Folk har ringet og efterspurgt bordbestilling, men det er ikke en mulighed. For Det Makabre Madhus er ikke en restaurant, men et rædselshus. Her kan du opleve grufulde tjenere og hjemsøgte gæster, der har i sinde at give dig en forskrækkelse for livet. Hvis du tør, kan du fortsætte til den brutale buffet og videre til flere ulækre overraskelser som den barbariske slagter og den skumle

 

bartender. Det Makabre Madhus serverer grufulde oplevelser hele ugen for voksne og børn over 12 år (børn under 12 år anbefales at være i selskab med en voksen).

 

 

HVAD: Halloweenuge og lækre madboder i Tivoli Friheden

HVOR: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

HVORNÅR: 13.-21. oktober, kl. 11-21 (OBS: kl. 11-18 søndag d. 21.)

WEB: 

FB: 

IG: