Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tivoli Friheden: Klar med det fulde program til Fed Fredag-koncerterne 2019

Med R&B-charme og vilde kaniner er det Joey Moe og Gnags, der fuldender programmet til årets Fed Fredag-koncerter. Programmet har allerede afsløret internationale hitmagere og unge stjernefrø, så der er lagt op til fællessang og musikalske oplevelser fredag efter fredag, når Tivoli Friheden inviterer til koncerter hele sommeren.

 

Det bliver en sand fest, når Tivoli Friheden slår dørene op til sommerens Fed Fredag-koncerter, der netop har tilføjet de sidste to kunstnere til programmet. Joey Moe er igen klar til at forkæle publikum med sine iørefaldende sange som ”Smukkest på en søndag” og ”Million”. Joey Moe gæstede også Fed Fredag i 2018, hvor besøgende nød godt af sangerens charmerende blanding af pop og R&B. Genrerne bliver også blandet, når Gnags besøger Tivoli Friheden med deres helt egen blanding af pop, rock og reggae. Med den karakteristiske forsanger Peter A.G., har Gnags udgivet ikke mindre end 22 albums, og har lagt hele Danmark ned siden 60’erne med hits som ”Vilde kaniner” og ”Mr. Swing King”. Med tilføjelsen af de to kunstnere er der for alvor lagt op til en sommer fuld af musik og god stemning, når Tivoli Friheden byder velkommen til Fed Fredag 2019.

 

En populær tradition

Generelt har publikum taget traditionen med sommerkoncerter i Tivoli Friheden til sig, og i 2018 tilbragte hele 169.000 gæster deres sommeraftener til Fed Fredag, hvilket er en ny rekord.

”Vi er rigtig glade for, at flere og flere gør Fed Fredag til en tradition. Målet med programmet er at præsentere musik i flere genrer, som kan samle aldersgrupper på tværs til festligt samvær i Tivoli Friheden. Det synes jeg er lykkedes med årets program, hvor der både er plads til de helt store stjerner og de nye stjernefrø. Så nu ser vi frem til igen at samle Aarhus til musikalske oplevelser hele sommeren”, siger Tivoli Frihedens direktør Henrik Ragborg Olesen.

 

Med tilføjelsen af Joey Moe og Gnags er alle 21 Fed Fredag-koncerter på plads til sommeren 2019. De to kunstnere bliver dermed en del af programmet, der også tæller Den Gale Pose, Noah, Rasmus Walter, Magtens Korridorer, Clara, Poul Krebs, Danser med Drenge, D-A-D, Birthe Kjær, Fool, Alexander Oscar, Infernal, Skinz, Bro, Lars Lilholt Band, Marvelous Mosell, Aqua, Christopher, Dodo & the Dodos, Jacob Dinesen, Morten, Tina Dickow og Hugo Helmig.

Tivoli Friheden: Klar med det fulde program til Fed Fredag-koncerterne 2019

Platin-sæsonkort: Få alle 21 koncerter til bare 399 kroner

Alle Fed Fredag-koncerter begynder kl. 20. Fra kl. 18 koster entréen 160 kr., men der er mulighed for at få adgang til Tivoli Friheden hele sæsonen – og dermed adgang til samtlige 21 Fede Fredage – for blot 399 kr. ved at købe et Platin-sæsonkort. Ved køb af et Platin-sæsonkort falder prisen for et turbånd også fra 125 kr. til 89 kr. Køber man et Deluxe-sæsonkort for 699 kr., får sæsonkortholderen gratis turbånd ved hvert besøg, så du kan prøve løs i forlystelserne.