Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tivoli Friheden presset for at finde afløser efter Helmig-aflysning: “Det er mega ærgerligt”

Af anders@sommersangdigital.dk

Fed Fredag bliver ikke aflyst, selvom Hugo Helmig har aflyst en koncert med få dages varsel, slår salgs-og marketingchef fast

 

“Vi finder en ny.” Så kort og kontant lyder det fra salgs-og marketingchef i Tivoli Friheden, Morten Palm Andersen. Han og kollegaerne i Tivoli Friheden har fået gevaldigt travlt, efter det mandag blev meddelt, at aarhusianske Hugo Helmig har valgt at aflyse alle sine koncerter den kommende tid for at blive sit kokainmisbrug kvit og komme på fode igen.

 

20-årige Helmig skulle have optrådt til Fed Fredag i Tivoli Friheden på fredag, og derfor er det med meget kort varsel, at tivoliet nu skal ud at finde en ny kunstner til at tage Helmigs plads.

 

“Nu er jagten gået ind på at finde en ny kunstner, der kan erstatte Hugo Helmig, og vi er i dialog med alle dem, vi overhovedet kan komme på for at finde ud af, hvem der er ledig. Vi vil gerne have noget, der kan matche Hugo Helmig – eller endda være bedre. Det bliver ikke så nemt,” lyder det ærligt fra Morten Palm Andersen, der håber, at en erstatning kan være på plads senest tirsdag.

 

En aflysning af Fed Fredag er i hvert fald ikke en mulighed.

 

“Hvis vi ved det om en time, så skynder vi os at fortælle om det, men ellers håber vi, at vi kan have en opdatering af programmet i morgen, tirsdag. Vi gør alt, vi kan. Det er en presset situation, men vi aflyser bestemt ikke Fed Fredag. Den skal bestå. Så må vi se, hvad vi kan finde. Vi knokler på,” siger Morten Palm Andersen.

 

Han lægger ikke skjul på, at han er ærgerlig over aflysningen, men han har også forståelse for Hugo Helmigs beslutning. “Sidste år kom der næsten 7.000 og så ham. Han er et bysbarn, og vi har også solgt ret mange billetter i år. Vi havde glædet os super meget. Det er mega ærgerligt, men med alt det, han har været igennem, er det måske personligt også godt at få trukket stikket nu og ikke køre den for langt.”

 

Hugo Helmig skulle også have optrådt til sommerens Smukfest.

 

Del artikel

Andre læser også