Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tjek din kupon: Danske Spil søger vindere af 20 mio. kroner

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Har du spillet Lotto for nylig uden held? Så er lykken måske vendt.

200 heldige (og tilfældige) Lotto-spillere kan nemlig se frem til noget af en trøstepræmie på intet mindre end 100.000 kr. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Der er stadig mange af dem, der ikke har meldt sig – er du en af dem?

Sådan tjekker du

Hvis du har en Lotto-kupon liggende fra maj måned, så er det altså nu, du skal tjekke, om der mon ikke alligevel skulle være gevinst på den.

Det var i lørdags, Danske Spil trak 200 vindere af trøstepræmier på 100.000 kroner stykket blandt alle månedens spillede Lotto-rækker.

Også dem, som der i første omgang ikke var gevinst på.

De 200 vindere fordeler sig over hele Danmark: Lige fra Frederiksbjerg til Skejby, så østjyske Lotto-spillere bør også lige tjekke efter.

Første gang nogensinde

Det er første gang, Danske Spil uddeler ’trøstepræmier’, og der er en særlig grund til gestussen.

”Det er jo ikke alle, der kan være heldige at vinde den helt store præmie i Lotto. Hver gang, der er nogen, der vinder en million, så er der også nogen, der ikke gør, og det synes vi egentlig er lidt synd.

Vi syntes, at de skulle have et skulderklap, en krammer eller en trøst af en art. Derfor indførte vi i maj en særlig form for trøstepræmier, så det ikke gjorde helt så ondt, at det glippede med den helt store gevinst,” siger Malene Mølgaard, der er administrerende direktør hos Danske Lotteri Spil, der står bag Lotto, og fortsætter:

”Det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at uddele så mange flotte præmier på én gang, som vi gjorde denne weekend. Tænk: Hele 200 danskere, som hver især, på samme tid, vinder 100.000 skattefrie danske kroner.

Det er, hvis vi selv skal sige det, nogle ganske flotte trøstepræmier”.

De 200 ekstrapræmier var en del af en kampagne, som Danske Spil havde i maj måned. Alle spillede Lotto-rækker fra trækningerne 6., 13., 20. og 27. maj var med i den ekstra lodtrækning om i alt 20 millioner kroner i ’trøstepræmier’.

Danske Spil har i sagens natur endnu ikke været i kontakt med alle vindere, så hvis du har en Lotto-kupon fra maj måned liggende, så tag lige og tjek den en ekstra gang.

Det kan jo vise sig, at du er en af dem, der kan glæde dig over en ganske fin trøstepræmie på 100.000 kroner.

Del artikel

Andre læser også