Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tjek Kulturen: Ni Aarhus kunstnere åbner nyt galleri i Business Park Skejby

Af anders@sommersangdigital.dk

Kunst og kulturelle events er nok ikke det første man forbinder med Business Park Skejby, men dette bliver der nu lavet om på, når AARHUSMAKERS åbner galleriet END OF THE LINE.

 

Galleriet ligger netop dér ‒ for enden af linjen ved Letbanens sidste stop: Universitetshospitalet. END OF THE LINE skal give aarhusianerne adgang til, og indsigt i, byens up-and-coming kunstnere gennem unikke udstillinger og kulturelle events, samt profitere af den korte afstand mellem kunstnere og lokale virksomheder til at skabe nye forbindelser mellem kultur og erhverv.

 

Midt i et område, der huser over 150 virksomheder med mere end 20.000 ansatte, åbner END OF THE LINE for alle, der har lyst til at kigge ind på den aarhusianske kunstscene og se, hvad der rør sig.
 

AARHUSMAKERS åbner galleriet og slår for første gang dørene op d. 10. Januar kl. 15:00. Her inviteres alle interesserede ind i de intime lokaler til åbningsfest og fernisering af udstillingen “Prolog”, der viser udvalgte værker af ni talentfulde, aarhusianske kunstnere: Torben Buus, Thomas Herman, Mariana Gil, Joanna Jensen, Nicoline Lodahl Karlsen, KIRSE, Leanne Marie Kolpin, Sophie Munch and Aoife Soden.

Stifter af AARHUSMAKERS, Juan Keena udtaler om projektet: “Vi arbejder med det lokale, kreative vækstlag ‒ kunstnere der har masser af talent, men som har brug for at blive set, så de kan etablere sig og leve af deres kunst. Erhvervslivet har altid spillet en kæmpe rolle i kunstverdenen, og derfor er det oplagt at skabe mere samarbejde mellem lokale virksomheder og kunstnere.”

Forbindelsen mellem kunst og erhverv er også dét,der har gjort det muligt at skabe END OF THE LINE. Samarbejdet trækker tråde tilbage til Kulturhovedstads året, hvor Museum Ovartaci i samarbejde med INCUBA byggede et pop-up museum, der husede udstillingen “Ovartaci Fields.” Det er den bygning, som AARHUSMAKERS nu åbner på ny. END OF THE LINE er blevet til virkelighed gennem et samarbejde med principal partner 4IMPROVE Consulting Group, samt støtte fra INCUBA, Museum Ovartaci, Mikkeller, CKlar-Service og Attitude Apoteket.

 

Alle er inviterede til ferniseringen den 10 januar kl 15.00 – 19.00.

 

Event-information:
Titel: END OF THE LINE / PROLOG
Dato/Tid: Torsdag d. 10. januar 2019, 15:00-19:00
Adresse: Ovartaci Fields, Palle Juul-Jensens Blvd, Business Park Skejby

Fri entré

Mikkeller Aarhus serverer lækre specialøl til de første 300 gæster.

Arrangør: AARHUSMAKERS

Støttes af: Principal Partner: 4IMPROVE samt INCUBA, Museum Ovartaci, Mikkeller Aarhus Cklar-Service og Attitude Apoteket.

 

 

Del artikel

Andre læser også