ANNONCE
Tjek Plus: Ny fordelsklub på Aarhus Update går i luften
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tjek Plus: Ny fordelsklub på Aarhus Update går i luften

Af Line Ingwar Karlsen

Aarhus Update lancerer sammen med det aarhusianske firma, Membersplus, en fordelsklub. Her er der fokus på oplevelser med fordele. Det kan være billetter til koncerter, forestillinger eller arrangementer, som er udsolgt hos andre. Eller en frokost, middag eller noget andet til en reduceret pris. Det kan også være, du får en ekstra ret eller en omgang på husets regning.

 

Både lukket og åbent fora

Tjek Plus er navnet på fordelsklubben på Aarhus Update. Her er to muligheder for at handle. Den ene er, at melde sig ind i Tjek Plus. Det koster 29 kroner om måneden. Den anden er at købe på den åbne del. Her kan alle handle, og det kræver ikke noget medlemsgebyr. Men det er så heller ikke alle tilbud, du får adgang til at købe. Hvilke tilbud, der er lukket for betalende medlemmer, og hvilke der er åbne for alle, afgør leverandørerne til Tjek Plus.

 

Ring til Kiki

Salg og kundeaftale hører under Kiki Sørensen, som er CEO og founder i MembersPlus. Det bliver Kiki og hendes ansatte, som finder og udvælger de produkter og fordele, du finder på Tjek Plus. Aarhus Update står for markedsføringen af fordelsklubben. Tøv ikke, med at give Kiki et kald på telefonnummer 25 72 42 23, hvis du har noget, som er interessant for brugerne eller læserne på Tjek Plus.

Tjek Plus: Ny fordelsklub på Aarhus Update går i luften

Se mere hvad der er af gode tilbud på Tjek Plus her:

 

Del artikel