ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To Aarhus-restauranter flytter på landet – de vil noget andet…

Forestil dig at sidde imellem duftende roser og nyde en simpel og ærlig frokost lavet af helt friske lokale råvarer, eller blandt smilende og glade sommergæster på halmballer i den gamle trælade, omkring de store rundborde, mens livemusikken fylder dig med stemning. Her laver kokkene intet mindre end fem retter mad til dig. Det hele bliver akkompagneret af vine fra gårdens vinmarker, samt øl fra eget bryggeri.

 

Lokalt med stort L

Succesen fra sidste år bliver gentaget og du får igen en helt unik jord til bord oplevelse på sommer-restauranten på Brandbygegaard. I år er det holdet fra både Hærværk og Restaurant Domestic, der står klar til at forkæle dine sanser. Temaet er ligetil – enkelt og lækkert med råvarerne i fokus. Gårdens egne råvarer suppleres fra andre små producenter i Østjylland og med frisk fisk direkte fra havet omkring Brandbygegaard.

Brandbygegaard syd for Aarhus

Både frokost og middag

Der serveres enkel og ærlig frokost onsdag til søndag fra kl. 12.00 til 15.00 og en flerrettes middag fra 18.00-21.00 onsdag til lørdag. Fredag og lørdag vil der blive dækket op i den store trælade, og livemusik vil fylde dine sidste sanser! Samarbejdet mellem gården og kokkene bringer madens kvalitet ekstremt højt op. Råvarer, der er få timer gamle, nænsomt tilberedt på stedet og nydt i de omgivelser som de er blevet til i, er noget helt særligt. Det er en fornøjelse for kokkene at arbejde med så friske råvarer, ligesom det er inspirerende for gårdens grøntsagsdyrkere at opleve, hvad råvarerne kan blive til med kokkenes kreativitet. Tilmed kan Brandbygegaard, der også rummer Vinhuset Kvist & Vitus, levere egen vin i landets bedst tænkelige liga og helt særlige håndbryggede øl fra Brandbygegaard Bryghus.

 

Hærværk og Domestic er begge kendt for at arbejde med lokale og friske råvarer efter sæson, ligesom deres innovative tilgang til køkkenet har givet genlyd over hele landet. Vi glæder os til samarbejdet – det bliver en fest, det bliver mindeværdigt hyggeligt, og det bliver en sommer fyldt med store madoplevelser for os alle.

 

Første åbningsdag er fredag den 1. juli, og som noget nyt vil folkene på Brandbygegaard etablere bustransport til og fra Aarhus på udvalgte aftener. Gæsterne er også velkomne til at medbringe telt eller campingvogn og overnatte på gårdens naturcamp.

 

Adressen er:

Brandbygegaard

Alrøvej 77

8300 Odder

 

Bord bookes på på facebook. Se mere her:

Gang i køkkenet på Brandbygegård-2036

Del artikel