Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan du ikke få nok af Rahim?: Hitmageren indtager Aarhus på stor live tour

Af Freja Dumont
Foto: Smukfest, Una Larsen
Foto: Smukfest, Una Larsen

Tobias Rahim har taget Danmark med storm, og flere gange har han forkælet sit trofaste publikum her i Aarhus.

Senest måtte Smukfest lukke adgangen til koncerten med den danske popkomet, efter omkring 30.000 publikummer troppede op, hvilket arrangørerne slet ikke have kalkuleret med.

Fik du ikke fornøjelsen af at opleve Tobias Rahim til festivalen, kan du til foråret glæde dig til, at Smilets by får besøg af storcharmøren, når han spiller sit hidtil største show.

Han følger nemlig op på flere udsolgte koncerter med 4 store arenashows til næste forår under titlen: ‘Hvis vi stadig lever’.

Den 24. marts 2023 kan han opleves i Ceres Arena til et brag af en koncert.

Du kan købe billetter til koncerten lige her

Alle elsker ‘Stor Mand’

Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene.

100 dage! Så længe toppede ”Stor Mand” hitlisten på Spotify.

Og da den historiske rekord endelig blev brudt, var det ingen ringere end Tobias Rahim selv, der overhalede, ja, sig selv med megahittet ”Mucki Bar”. Begge hits ligger fortsat på Spotifys top 3-liste over mest spillede sange i Danmark.

Rekord-hitmageren har på altomsiggribende vis markeret sig på den danske musikscene: Han er vinderen af Årets Nye Navn og Årets Hit ved Zulu Awards og Lytterhittet ved P3 Guld.

Et stort talent, en stor stemme

Vi kan ikke få nok af den dansk-kurdiske popmusiker. Han har noget på hjertet og er ikke bange for at være sig selv. En på alle måder særegen kunstner med sans for at skille sig ud både i tekster, musik og image.

Mange er faldet for hans charme. På sensationel vis har Rahim formået at skabe sit helt eget univers med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik og samtidig blive mainstream og folkelig.

Danmark har ganske enkelt forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, som han nu gør endnu større og endnu vildere på arenatouren i 2023, hvor fans kan se op til den store mand live på scenen i Ceres Arena.

Der bliver ingen stille piger dén aften.

Hvad: Tobias Rahims hidtil største show
Hvor: Ceres Arena i Aarhus
Hvornår: 24. marts 2023

Del artikel

Andre læser også