Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hylder bæredygtig mode: Tøjbyttemarked og genbrugsmodeshow på Dokk1

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Folkekirkens Nødhjælps Ungdom (NU) afholder i dag den 9. september et arrangement på Dokk1 i Aarhus for at sætte fokus på danskeres høje tøjforbrug og hylde bæredygtig mode til fordel for verdens fattigste og verdensmål 13, klimaindsats. Det skriver NU i en pressemeddelese.

Tøjbyttemarked og genbrugsmodeshow

Arrangementet starter med et tøjbyttemarked, hvor indgangsbilletten er medbragt tøj. Alt medbragt tøj bliver sat på stativer, så man kan gå på jagt efter nye fund til sig selv. Når arrangementet er slut, kan man donere det tøj, der ikke blev afsat, til Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker.

Efter tøjbyttemarkedet rykker arrangementet op i ‘Udsigten’ til et genbrugsmodeshow. Her dystes der om, hvilken aarhusiansk ungdomsorganisation, der har sammensat det fedeste genbrugsoutfit fra Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker.

Konkurrencen afholdes som et modeshow, hvor Beate Stengaard fra ”Den store bagedyst” vil være vært og lede publikum igennem showet.

Efter konkurrencen vil der være mulighed for at købe tøjet i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik på Gammel Munkegade 8, 8000 Aarhus.

I løbet af aftenen vil der blive serveret gratis snacks fra Wefood – Danmarks første supermarked med overskudsvarer – men det vil også være muligt at købe drikkevarer i Dokk1’s cafe.

Første del af arrangementet kræver tøj som indgangsbillet, mens modeshowet er gratis for alle.

Program:

Kl. 18.30-20.00

Tøjbyttemarked i Det åbne bibliotek

Kl. 20.00-21.30

Den store genbrugsmodedyst i Udsigten

Hvor: Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus.
Hvornår:18.30-21.30

Del artikel

Andre læser også