Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tommi’s Burger Joint – islandsk forvirring og provins-fritter

Af Pernille Søborg

Klokken var 13.30 og pladsen var lige åbnet. Så lad os håbe, at det bare var tekniske startvanskeligheder der gjorde, at det tog 15 minutter at få maden, samt at få lov at betale. Det skulle være så nemt og hurtigt; værdikortet, som man kan sætte penge ind på og bruge som betalingskort. Det var ikke nemt og hurtigt; vi måtte vente på, at islændingene fik teknisk assistance.

 

Vi fik deres almindelige burger med pommes frites til 79 kr., samt en veggie burger til 44 kr. med ekstra ost for 5 kr. For begge burgere gjaldt, at bollerne var kedelige og flade. Den eneste fordel ved det var, at man let kunne presse burgeren sammen og få et godt greb om den.

 

Der var en fin, rød bøf i burgeren. En anelse for rød til min smag, dog. Bollerne var kun klat-smurt med mayonnaise, hvilket resulterede i en anelse mangel på fugtighed. Derudover var der frisk tomat og icebergsalat. Alt i alt en standard burger med flad, kedelig bolle.

Bøffen - Tommi’s Burger Joint

Vegetaren overraskede posistivt

Veggie burgeren var en spændende oplevelse. Der var god smag i vegetarbøffen som bestod af alt godt fra køkkenhaven, fintskåret og æltet sammen til en fast masse der kunne steges. Der var gulerødder, broccoli, bønner, porer, løg, hvidkål, rødbede, persille, hvidløg, ingefær, kikærter og kidneybønner. Den komplette ingrediensliste måtte jeg spørge mig til, da den generelt smagte mest af karamelliseret og røget løg. Bøffen var også toppet med iceberg og tomat samt en god, fed cheddar. Den var mere interessant og smagfuld end den almindelige burger.

Vegetarburgeren fra Tommi’s Burger Joint

Slatne pommes frites uden dyppelse

Av for den; kedelige pommes frites! De trak desværre hele oplevelsen en tak længere ned. De var ikke sprøde og mindede mest af alt om en gang fritter fra en grillbar i provinsen. Der var heller ikke ketchup, mayonnaise eller andet dyppelse med; det skulle man spørge efter.

En burger fra Tommi’s Burger Joint

Vores vurdering

Vi havde store forhåbninger til Tommi’s som desværre ikke blev indfriet. Udover veggie burgeren, som med al retfærdighed skal siges overraskede positivt, var vi skuffede over kvaliteten hos islændingene. Der er plads til forbedringer – og det kan ikke gå for langsomt! 

 

Del artikel

Andre læser også