Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Top 5 i Aarhus: Spansk restaurant snuppede førstepladsen

Af Jan L. Pedersen
Sandheden skal man høre fra gæsterne – og de har talt. I september var de ellevilde med en spansk tapas-restaurant, der sikkert snupper førstepladsen i månedens Top 5. Det fortæller Dinner Booking i en pressemeddelelse.

 

Du får stukket pas og boardingkort i hånden, når du ankommer. Og så er du ellers klar til at rejse mod sydlige og varmere himmelstrøg, så du et kort øjeblik glemmer efteråret lige udenfor døren.

 

På den spanske tapas-restaurant Morena Mia bliver du nemlig taget med på en kulinarisk rejse, når kokkene serverer spanske råvarer fusioneret med smage fra hele verden.

 

Og det kan gæsterne lide. Derfor har de kvitteret med en førsteplads til restauranten i september. Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 21.000 gæster, har anmeldt deres restaurantbesøg.

 

Gode oplevelse

Maden var fantastisk lækker og meget smukt anrettet, så besøget på Morena Mia var en stor oplevelse både smagsmæssigt og visuelt. Vinene til maden var virkelig gode. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

– Skriver Pia om sit besøg d. 13. september 2019

 

Glimrende madsted gennem nu mange år. Altid god betjening og value for money. Ikke mange steder kan hamle op mod Morena Mia.

– Skriver Jacob om sit besøg d. 21. september 2019

 

Den intime restaurant har kun få borde hver dag – så du skal ikke vente for længe, hvis du gerne vil sikre dig en plads i weekenden.

 

Det er ikke kun Morena Mia, som gæsterne har glædet ganen hos i september. Se resten af Top 5 lige herunder.

 

Top 5 Jylland august 2019

  1. Morena Mia, Aarhus C
  2. Hærværk, Aarhus C
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  4. VinDanmark, Aarhus C
  5. Domestic, Aarhus C

 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for september 2019 er baseret på i alt 21.453 danske gæsteanmeldelser

 

Du kan se flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com

 

Del artikel

Andre læser også