Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Top 5 ideer til udklædning for kvinder

Af Annoncør

Med Halloween og tematiske fester, der får dig på tæerne med originale og friske idéer, kan det være svært at finde på det perfekte kostume. Du behøver dog ikke at bruge timer på at lede efter det rigtige. I dette blogindlæg har vi samlet fem af vores yndlings udklædningsideer til kvinder – så du ikke behøver at gøre det! 

Den klassiske heks 

Halloween ville ikke være komplet uden en heks – og det bliver ikke meget nemmere end dette klassiske kostume. Alt du behøver er en sort kjole og kappe, en spids hat og et kosteskaft! Du kan også tilføje noget grøn ansigtsmaling og tilbehør som spindelvæv eller en kedel, hvis du vil give dit look et ekstra løft. 

En gotisk vampyr 

Hvis du vil have noget mere moderne og stilfuldt, kan du prøve et gotisk vampyr-look. Dette kostume handler om dristige farver og statement-elementer. Start med at kombinere mørke farver som sort og lilla i dit outfit, og tilføj derefter nogle vampyrinspirerede accessories som falske hugtænder eller flagermusvinger. Afslut looket med noget gotisk makeup (tænk på røgfarvet øjenskygge), og så er du klar til at gå i gang! 

Cat Woman 

Dette retro-inspirerede kostume har været populært siden 1960’erne. Hvis du vil have dette ikoniske look, skal du starte med læderbukser eller leggings kombineret med en stram top eller body i sort eller lilla. Tilføj derefter nogle katteører, støvler eller hæle (afhængigt af dit komfortniveau!) og en øjenmaske efter eget valg – voila! Du er nu Cat Woman! 

En Flapper-pige fra 1920’erne 

Hvis du er på udkig efter noget glamourøst, men alligevel simpelt, kan du prøve et flapper-pige-kostume fra 1920’erne. Dette look handler om glitrende kjoler med frynser samt hovedstykker og smykker, der funkler. En lang perlekæde fuldender dette klassiske ensemble – tilføj blot noget rød læbestift, og så er du klar!

Klovneri 

Hvis du vil have noget mere sjovt og finurligt, hvorfor så ikke prøve et klovnekostume? Dette look handler om lyse farver kombineret med sjove detaljer som store sløjfer eller pom poms – plus masser af makeup! Gå så diskret eller så over-the-top som du vil, når du skaber dette unikke kostume – uanset hvad, vil det helt sikkert blive et øjeblikkeligt hit til enhver Halloween-fest! Eller et andet sted. Klik her og find det perfekte kostume til enhver anledning!

Konklusion

Der er uendelige muligheder, når det kommer til at vælge det perfekte kostume til Halloween – så begræns ikke dig selv! Uanset om du vil gå traditionelt til heksekostumer eller prøve noget vovet som Cat Woman, er der helt sikkert noget her, der passer til din stil. Så tag disse idéer med i overvejelserne, når du planlægger dit næste Halloween-look – du vil ikke fortryde det! God fornøjelse med udklædningen!

Del artikel

Andre læser også