Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Top 5 i Jylland: Restaurant på Mols napper 1. pladsen

Af Pernille Søborg
Restaurant ROS, der åbnede i Fredericia i april i år, har fået så meget ros af gæsterne, at de debuterer på Top 5 listen for Jylland i august. Det fortæller DinnerBooking i en pressemeddelelse.

 

“Jeg vil anbefale alle i Fredericia og omegn at besøge ROS. Fantastisk mad og vin til en meget fair pris”. Sådan lyder de Rosende ord fra en gæst, der besøgte Restaurant ROS i august.

 

Og roserne er denne gæst ikke ene om. Faktisk har restauranten, der slog dørene op i april, fået så mange gode anmeldelser på DinnerBooking.com i august måned, at den er strøget ind på en fjerdeplads over restauranter med de bedste gæsteanmeldelser i hele Jylland.

 

Kendt duo bag

Det er kokkeduoen Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, der står bag ROS, der ligger både i Tønder og Fredericia. Her serverer de gourmetmad inspireret af Skandinavien og produceret lavet med danske råvarer. Alt sammen til en pris, der er til at betale.

 

Spis en tre-retters menu til 295,- eller en fem-retters til 350,-. Man kan også kaste sig over ROS oplevelsen med velkomst, snacks, fem-retters menu, fire glas vin, vand, kaffe og sødt til 800,-.

 

Lige nu kan du også prøve den populære restaurant til DinnerDays, hvor du kan spise tre retter for bare 210,- (+gebyr) i efterårsferien.Køb billetter her.

 

Se resten af listen her:

 

Top 5 Jylland august 2019

  1. Restaurant Moment, Rønde
  2. Tabu, Aalborg
  3. Gastromé, Aarhus C
  4. ROS, Fredericia
  5. Støberiet, Holstebro
Top 5 i Jylland: Restaurant på Mols napper 1. pladsen
Restaurant Moment i Rønde

 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for august 2019 er baseret på i alt 23.668 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

Del artikel

Andre læser også