Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stadig billetter: TOTO giver stor koncert i Aarhus

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Det legendariske band TOTO med Steve Lukather og Joseph Williams i front har eksisteret i mere end 45 år og står bag et bagkatalog med kæmpe hits som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” – for bare at nævne nogle få.

Nu kommer de endelig til Aarhus.

Lørdag 6. juli gæster de amerikanske legender Tivoli Friheden ved det udendørs koncertformat ’Summer Session’, hvor forlystelsesparkens store scene danner ramme om koncerten.

Der er stadig billetter til den stærkt imødesete koncert – du finder billetsalget her

3,4 milliarder streams

TOTO er et af de bedst sælgende og hyppigst turnerende bands i verden. I årevis har de efterladt både publikummer og anmeldere begejstrede.

Og så kan man vist roligt sige, at de også er et af de mest definerende bands indenfor popkulturen.

De er et af de få bands fra 70’erne, der har overlevet de skiftende trends og stilarter, samtidig med at de fortsat har holdt sig relevante.

I løbet af det sidste årti har TOTO oplevet en stor renæssance i popularitet, som kun få bands gør på dette tidspunkt i deres karriere. Ingen enkeltstatistik viser dette mere end at nå milepælen på over 3,4 milliarder streams på Soptify alene.

Stadig billetter: TOTO giver stor koncert i Aarhus
PR Foto

De samlede afspilninger af bandets værker på tværs af alle platforme nærmer sig nu fem milliarder. Blandt de mest aflyttede sange tegner ‘Africa’ sig for over én milliard streams alene på Spotify. Sangen blev gen-certificeret af RIAA med 8X Platinum.

Individuelt og kollektivt kan bandets ‘familietræ’ høres på imponerende 5000 albums, der tilsammen udgør en salgshistorik på en halv milliard album. Disse indspilninger er blevet hyldet med hundredvis af GRAMMY-nomineringer. 

Steve Lukather, også kendt som Luke, udtaler: 

“Der er en forfriskende, optimistisk entusiasme at bevæge sig ind i fremtiden. Som langvarige medlemmer af bandet ønsker Joe og jeg at være på landevejen og fortsætte med at holde bandets oprindelige arv i live, og bringe musikken til vores fans på tværs af flere generationer.

I 2023 var det virkelig en ydmyg oplevelse at optræde foran næsten en million fans. Og i 2024 vil vi optræde for endnu flere rundt omkring i verden.

Jeg har brugt mere end fire og et halvt årti af mit liv på at pleje denne arv, samtidig med at jeg har gjort det muligt at få musikken til fortsat at leve ved livekoncerter.”

Joseph Williams tilføjer: 

“Luke og jeg har været igennem meget sammen. Han er som en bror for mig. Vores kreative partnerskab har altid beriget vores liv. Når vi ser fremad, er der intet andet end forventning om at bringe alt, hvad der er i vores sind, til live.

Jeg kan ikke forestille mig nogen andre på Jorden, jeg hellere vil samarbejde med. Han er en livslang, loyal og begavet ven og bandkammerat… vi er blevet The Dogz of Oz!”

Hvad: Toto giver koncert
Hvor: Tivoli Friheden
Hvornår: 6. juli kl. 19.30

Læs mere om koncerten lige her

Del artikel

Andre læser også