Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop afsløret: Tour-etapevinder og tidligere verdensmester kommer til Østjylland

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

11. august finder årets udgave af Hadsten Gade Grand Prix – også kendt som ‘Verdens Hårdeste Gadeløb’ – sted.

Gadeløbet har år efter år siden 1993 samlet over 250.000 tilskuere i Hadsten, hvor verdensstjerner som Lance Armstrong, Bjarne Riis, Chris Froome, Fabian Cancellara, Jakob Fuglsang og mange flere tidligere har deltaget.

I går blev det så afsløret, at årets stjerne i år bliver ingen ringere end Danmarks mest vindende cykelrytter i 2022 med 7 sejre indtil videre, heriblandt 13. etape af Tour de France 2022.

Derudover er han Danmarks eneste verdensmester i linjeløb for herre-elite nogensinde, tilbage fra 2019 fra det episke verdensmesterskabsløb i Yorkshire.

Der er naturligvis Mads Pedersen, der er tale om.

Stolt løbsdirektør

 Mads Pedersen vil man kunne møde i fanzonen inden løbet, hvor han vil være klar til interview, autografer og billeder. Du kan købe din billet til fanzonen her.

 At Mads Pedersen kommer til Hadsten Gade Grand Prix er noget, som glæder løbsdirektør Simon Olsen.
“Mads er super karismatisk og helt lige ud af posen, og så er han jo helt vanvittig på en cykel. Altså vi snakker om den danske rytter der har flest sejre i sin professionelle karriere som stadig er aktiv.
26 professionelle UCI-sejre – og han er kun 26 år, så han bejler kraftigt til at slå Rolf Sørensens rekord (56 sejre) når vi ser 10 år ud i fremtiden,” siger Simon Olsen bl.a. i en pressemeddelse.
Det bliver som nævnt 11. august, der er gadeløb på den benhårde rundstrækning i Hadsten, hvor Søndergade-bakken bliver samlingspunkt for drama og syre i benene.

Del artikel

Andre læser også