Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træt af at låne caféernes WiFi? Få det bedste internet i Aarhus!

Af Annoncør

I dag er det meget normalt at have WiFi i hjemmet, og det er faktisk slet ikke så dyrt, som mange tror. Du kan få adgang til billigt internet næsten uanset hvor i landet, du bor. Der er altså ingen grund til at sidde på en café og låne deres internet, selvom det kan være nok så hyggeligt! 

Med det billigste internet behøver du ikke længere at bekymre dig om internet priser. Derudover vil det give dig en lang række fordele, som du ikke kan få uden WiFi. Du kan for eksempel bruge din bærbare computer eller tablet, når du ligger på sofaen derhjemme. Især er internet i Aarhus, Odense, Aalborg og København (Danmarks fire største byer) billig internet, da der er stor konkurrence mellem udbyderne.

Find ud af hvor du får de største fordele

De fleste danskere vil have gavn af at købe det billigste internet abonnement, fordi vores digitale adfærd er afhængig af en god og hurtig forbindelse. Men det afhænger også af, hvad man har brug for dit internet til. 

Streamer man meget film eller spiller online spil, så er det en god idé at have et abonnement med en høj hastighed. Selvom hastigheden er god, bør man alligevel sørge for at købe billig internet, og derfor skal man forholde sig kritisk til de internet priser, man tilbydes af de forskellige udbydere.

Hvordan får du det bedste ud af dit WiFi- abonnement?

Der er mange ting, man kan gøre for at få det bedste ud af dit WiFi-abonnement. For det første bør man sikre sig, at man har det rigtige abonnement til sine behov. Hvis man ikke bruger internettet meget, så er der ingen grund til at have et abonnement med høj hastighed. Skal man kun tjekke mails en gang i mellem, giver det mening at finde de laveste internet priser og vælge det billigste internet, fordi det ville være spild af penge at investere i en hurtigere forbindelse. Internet priser kan variere meget mellem den enkelte udbyder, så det kan anbefales at sammenligne forskellige ydelser, før du vælger det endelige produkt.

Kan jeg selv teste min forbindelse for at se, om jeg har det bedste internet i Aarhus?

Man kan sagtens selv teste kvaliteten af ens intetforbindelse. Det gælder også, selvom man har valgt en billig internet løsning. En af de mest populære metoder er faktisk at bruge et program ved navn ‘Speedtest’. Dette program kan man downloade gratis fra nettet, og det er meget nemt at bruge. Når man har downloadet og installeret programmet på sin computer, så skal man blot åbne det op, og så vil programmet automatisk  teste forbindelsen.

Del artikel

Andre læser også