Tre forskellige slags: Villa Provence frister med overdådige nytårsmenuer
Årets sidste dag kan også hurtigt blive årets mest stressende dag.
Hvad for noget tøj, skal du have på? Er der styr på pynten? Er der købt nok krudt og drikkevarer?
Og vigtigst af alt: Hvad med maden?!
Bare rolig. Hjælpen er nær, for Bühlmann og Villa Provence har i år gjort sig umage for at lave en fantastisk Bühlmann Nytårsmenu til dig og dine gæster.
Menuen fås i tre forskellige versioner:
Nytårsoplevelsen til 795 kr. (snacks, 4 retter + kransekage)
Gastronomisk Nytår til 696 kr. (4 retter + kransekage)
Smagfuldt Nytår til 595 kr. (3 retter + kransekage)
Få forklaret nytårsmenuen her:
Så nemt er det
Bühlmann og Villa Provence har gjort det nemt for dig.
Du skal blot tage det svære valg og vælge mellem de udsøgte menuer, og så hente menuerne den d. 31. december på det hyggelige boutiquehotel og glæde dig til at slutte året af med en positivt overvældende gastronomisk oplevelse, der er med til at danne rammen om om en både festlig og sanserig nytårsaften.
Teamet af køkkenchefer fra nogle af landets mest dedikerede køkkener har skabt en nytårsmenu lavet på de bedste råvarer og planlagt ned til mindste detalje for at gøre arbejdet så absolut minimalt for dig som muligt.
Det betyder at du kan servere en gastronomisk menu for dine gæster med en meget lille indsats – og de sørger for at guide dig hele vejen med video, så du ikke er et sekund i tvivl om, hvad du skal gøre for at levere et resultat, der vil slå benene væk under dine nytårsgæster.
Nytårsoplevelsen
Snacks
Sprød tærte med cremet sesam og kimchi.
Sprøde tapiocachips serveret med vintertrøffelcreme.
Ristede spicy cachewnødder.
Ananas infuseret i flora fra sommeren.
Forret 1
Hamachi marineret i soja serveret sashimistyle med ponzu, yuzy-kosho og sprødt.
Forret 2
Salat af limfjordshummer med syltet knoldselleri. Hertil puré på høbagt selleri, skummende hummerbisque smagt til med miso og brunet smør toppet med caviar.
Hertil friskbagt brød med saltet smør.
Hovedret
“Bühlmanns Beef Wellington” – dansk kalvemørbrad, braiserede oksekæber og svampe indbagt i sprød butterdej serveret med skysauce mættet med syltede ribs, sennepskorn og løg.
Hertil Pommes Anna samt salat på syltede sommergrøntsager vendt i sennepsvinaigrette.
Dessert
Hasselnødparfait dyppet i mørk chokolade på bund af karamelliserede hasselnødder.
Hertil syltet solbærkompot med sanshopeber og saltet karamel.
Kransekage
“Bühlmanns nyfortolkede kransekage” med nougatfyld og hindbærstøv.
Pris: 795 kr. pr. person.
Gastronomisk Nytår
Forret 1
Hamachi marineret i soja serveret sashimistyle med ponzu, yuzy-kosho og sprødt.
Forret 2
Salat af limfjordshummer med syltet knoldselleri. Hertil puré på høbagt selleri, skummende hummerbisque smagt til med miso og brunet smør toppet med caviar.
Hertil friskbagt brød med saltet smør.
Hovedret
“Bühlmanns Beef Wellington” – dansk kalvemørbrad, braiserede oksekæber og svampe indbagt i sprød butterdej serveret med skysauce mættet med syltede ribs, sennepskorn og løg.
Hertil Pommes Anna samt salat på syltede sommergrøntsager vendt i sennepsvinaigrette.
Dessert
Hasselnødparfait dyppet i mørk chokolade på bund af karamelliserede hasselnødder.
Hertil syltet solbærkompot med sanshopeber og saltet karamel.
Friskbagt surdejsbrød med smør
Kransekage
“Bühlmanns nyfortolkede kransekage” med nougatfyld og hindbærstøv.
Pris: 696 kr. pr. kuvert.
Smagfuldt Nytår
Forret
Salat af limfjordshummer med syltet knoldselleri. Hertil puré på høbagt selleri, skummende hummerbisque smagt til med miso og brunet smør toppet med caviar.
Hovedret
“Bühlmanns Beef Wellington” – dansk kalvemørbrad, braiserede oksekæber og svampe indbagt i sprød butterdej serveret med skysauce mættet med syltede ribs, sennepskorn og løg.
Hertil Pommes Anna samt salat på syltede sommergrøntsager vendt i sennepsvinaigrette.
Dessert
Hasselnødparfait dyppet i mørk chokolade på bund af karamelliserede hasselnødder.
Hertil syltet solbærkompot med sanshopeber og saltet karamel.
Friskbagt brød med saltet smør
Kransekage
“Bühlmanns nyfortolkede kransekage” med nougatfyld og hindbærstøv.
Pris: 595 kr. pr. kuvert.
Køb eksklusive vine – og lækre snacks
Hvis aftenen skal være ekstra god, så har du mulighed for at købe eksklusive vine og hjemmelavede safter nøje tilpasset menuen samt caviar og snacks.
Det kan du læse mere om her.
Salget af nytårsmenuer lukker 28. december kl. 23.59 – ellers når man melder udsolgt.
Du kan afhente dine nytårsmenuer den 31. december mellem kl. 12.00 -14.00 på Villa Provence i Aarhus.
Her vil du få overbragt din bestilte nytårsmenu og eventuelt de medfølgende vine – naturligvis sammen med ønsket om et godt nytår.