Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre restauranter går sammen: Nytår, vegetarmenu, almindelig menu og to vinmenuer

Af Jan L. Pedersen

Restauranterne MellemRum, Ombord og Komfur er gået sammen om at lave årets nytårsmenu ud af huset. De er blandt de få, som også sælger vinmenuer, som passer til maden, men også en af dem, som har en ren vegetarmenu. 

 

Bestil nytårsmenuen ud af huset fra Restaurant MellemRum og slip for indkøb, unødvendigt stress og en dum opvask. Menuen afhentes på MellemRum, men er lavet i samarbejde med restauranterne Ombord og Komfur.

 

Restaurant MellemRum er kendt for at tage vegetarerne alvorligt, og har gennem en del år lavet forrygende vegetarmad. Men ikke kun. Der er selvfølgelig også en menu med kød på.

 

Kokkene tilbyder en lækker 4-retters menu, og igen i år tilbyder de også en speciel 4-retters vegetarmenu. Det er derfor muligt at få al maden her, selvom ikke alle spiser kød.

 

Nemt at servere

Folkene hos MellemRum har fokus på at nytårsmenuen, naturligvis, skal være drønlækker og med smag i. Men den skal også være nem at færdiggøre, så værterne ikke skal bruge hele aftenen i køkkenet, men derimod hygge med gæsterne. 

 

Fremgangsmåde til opvarmning og deres forslag til anretning ses via link længere nede på siden.

 

I varmer selv maden. Kokkene klarer resten af jeres nytårsmenu ud af huset.

 

Maden leveres i flot éngangsemballage, så der skal intet leveres retur.

 

Fire retter, som minimum 

Som sædvanligt er det en 4-retters menu, de tilbyder med forret – mellemret – hovedret og dessert. Menuprisen er inklusiv friskbagt brød med kryddermayo, smør og hummus a la MellemRum. 

 

Nytårsmenuen 2019

Hummerbisque hertil store rejer og jomfruhummerhaler samt porrer og gulerødder

***

Confiteret torsk serveret med kamillesyltede glaskål serveret med agurk i honning hertil skilt sauce på kærnemælk

***

Steak af oksemørbrad med selleripuré, bagte kejserhatte i timian, rosenkål med rosmarin og citron serveret med råsyltede tyttebær og rødvinssauce

– hertil knuste kartofler med kryddersmør

***

Chokoladekage a la MellemRum serveret med lune blommer i portvin, grøn chokolade og appelsincreme

***

– inkl. friskbagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum

***

Pris pr. person

450 kroner

Bestil menuen her:

 

Tre restauranter går sammen: Nytår, vegetarmenu, almindelig menu og to vinmenuer

 

Vegetarmenu nytår 2019 

Jordskokkesuppe tilsmagt med trøffel serveret med porrer, gulerødder og estragonolie

***

Nøddepaté med råmarineret glaskål, agurk i honning og saltede mandler

***

Bøf af quinoa og grillet fennikel serveret med selleripuré, bagte kejserhatte i timian, råsyltede tyttebær og peberfrugtsauce

– hertil knuste kartofler med kryddersmør

***

Chokoladekage a la MellemRum serveret med lune blommer i portvin, grøn chokolade og appelsincreme

***

– inkl. friskbagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum

***

Pris pr. person

450 kroner

Bestil menuen her:

 

Snacks til nytårsboblerne 

Hvis du ønsker snacks som tilvalg til menuen, er prisen 40 kroner per person.

 

  • Sprøde papadums
  • Rodfrugtchips
  • Svampemayo
  • Grillede oliven

 

Der er to forskellige vinmenuer at vælge mellem

 

Vinmenu nummer 1

  • Cava Brut Reserva Segura Viudas Spanien (til snacks)
  • 2018 Mâcon La Roche-Vineuse Blanc, Chardonnay Dom. Sylvaine Et Alain Normand Bourgogne Frankrig
  • 2018 Grüner Veltliner Weinviertel DAC Gruber Rôschitz Østrig
  • 2016 Capitel San Rocco Ripasso Tedeschi Valpolicella, Veneto Italien
  • 10 Years Old Tawny Port (20 cl)
  • Cava Brut Reserva Segura Viudas Spanien (til klokken 00)

 

Prisen er 600 kroner.

 

Vinmenu nummer 2

  • 2018 Mâcon La Roche-Vineuse Blanc, Chardonnay Dom. Sylvaine Et Alain Normand Bourgogne Frankrig
  • 2018 Grüner Veltliner Weinviertel DAC Gruber Rôschitz Østrig
  • 2016 Capitel San Rocco Ripasso Tedeschi Valpolicella, Veneto Italien
  • 10 Years Old Tawny Port (20 cl)

 

Prisen er 400 kroner.

 

 

Du kan bestille nytårsmenuerne her:

 

 

Del artikel

Andre læser også