Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har over en million brugere: Nu lukker Trendsales

Af Stine Kjølby Christensen

Efter længere tids spekulationer om Trendsales’ fremtid, er det nu officielt: Den populære danske second-hand platform lukker den 10. oktober.

Dette sker efter opkøbet af Vinted i marts og den efterfølgende afskedigelse af alle 79 medarbejdere i april.

Beslutningen er bekræftet i en fælles udmelding fra Mads Aaroe Mathiesen, CEO for Trendsales, og Adam Jay, CEO for Vinted.

Det skriver Finans.

Brugere kan skifte til Vinted

Trendsales’ over en million brugere vil fra den 10. september blive inviteret til at skifte til Vinted, Europas førende markedsplads for genbrugstøj.

Mads Aaroe Mathiesen forklarer, at skiftet til Vinted vil give medlemmerne den bedste oplevelse, da flere købere på platformen øger chancerne for salg.

Vinted-platformen tilbyder handel med tøj, sko og tasker på tværs af landegrænser uden salgsgebyr, og ser frem til at byde Trendsales’ brugere velkommen.

Brugerne får en måned til at foretage skiftet fra Trendsales til Vinted, og hverken Adam Jay eller Mads Aaroe Mathiesen forventer større problemer med overgangen, selvom det indebærer handel på tværs af landegrænser.

Mens fremtiden for Mads Aaroe Mathiesen, der grundlagde Trendsales i 2015, endnu er uvis, er fokus nu på en smidig nedlukning af platformen.

Trods lukningen vil brugerne fortsat kunne få support fra danske medarbejdere, bekræfter Adam Jay.

Del artikel

Andre læser også