ANNONCE
Tricktyve på spil i Østjylland: Vær opmærksom inden du lukker fremmede ind
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tricktyve på spil i Østjylland: Vær opmærksom inden du lukker fremmede ind

Østjyllands Politi fik i går tre anmeldelser om tricktyverier, hvor ældre mennesker var blevet snydt og bestjålet. To af tilfældene foregik i Aarhus, hvor fremgangsmåden og signalement minder så meget om hinanden, at Østjyllands Politi mistænker, at det er den samme gerningsmand, der har været på spil.

 

På Stadion Allé i Aarhus C kom en fremmed kvinde pludseligt ind i en 88-årig kvindes lejlighed omkring kl. 12.30. Den ubudne gæst forsøgte at presse og lokke den 88-årige ud i køkkenet, men det lykkedes ikke, og den 88-årige fik i stedet gennet kvinden ud af hjemmet. Kort forinden havde den 88-årige kvinde hævet et større kontantbeløb i en bankautomat, og hun tror, at kvinden havde fulgt efter hende hjem.

 

Et par timer senere var en kvinde med nogenlunde samme signalement på spil på Nørre Allé i Aarhus C. Her ringede kvinden på hos en 93-årig kvinde og spurgte, om hun måtte låne en blyant og blok. Den venlige 93-årige fandt tingene frem i et andet rum og gav dem til kvinden, som hastede fra stedet. Efterfølgende opdagede den ældre dame, at flere af hendes smykker var forsvundet.

 

Kvinden beskrives som:

  • Dansk af udseende, hvid hud
  • Ca. 45-50 år
  • Brunt, mellemlangt hår
  • Havde briller på
  • Talte dansk
  • Iført mørk hue, sort frakke og hvide vanter uden fingre

 

 

Del artikel