Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist melding: Aarhus-festival går konkurs

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Sebastian Dammark / Royal Metal Fest
Foto: Sebastian Dammark / Royal Metal Fest

Foreningen bag den aarhusianske festival Royal Metal Fest er gået konkurs.

Det meddeler foreningen, der har arrangeret festivalen siden første udgave i 2008, i et længere opslag på Facebook.

“Det er den værste besked, vi nogensinde har måttet komme med. Men vi kan ikke længere komme udenom, at Metal Royale desværre går konkurs,” lyder det blandt andet i opslaget.

Gjorde comeback i foråret

Dermed ser årets 13. udgave af Royal Metal Fest, som blev afholdt i starten af april på spillestederne Radar, VoxHall og Turkis, ud til at blive den sidste.

Her gjorde metalfestivalen ellers comeback efter to års ufrivillig pause, men siden har det vist sig, at Metal Royales økonomiske udfordringer har været for store til at overkomme.

“I tiden siden afholdelsen af festivalen i april har vi kæmpet for at holde skuden oven vande, men uden held. Derfor har vi overfor vores kreditorer meddelt, at vi desværre går konkurs. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været ekstremt svært at komme med den melding,” skriver foreningen.

‘Meget kede af det’

Metal Royale er nu gået i dialog med en advokat om at behandle konkursen, hvorefter foreningen efter planen opløses.

“Vi er meget kede af det, da Aarhus er en fantastisk by med et fantastisk metalmiljø. Vi siger tusind tak for al støtten gennem årene. Uden jer havde der ikke været det samme sammenhold i Aarhus.

Vi har nydt at se jeres billeder, høre jeres historier og suge al den erfaring til os, som vi har gjort. Vi er jer evigt taknemmelige. Men for nu er det desværre et farvel og tak for alt fra Metal Royale!” lyder det afsluttende i opslaget.

Del artikel

Andre læser også