Turkish Grill House og Everest Kitchen: Aarhus Street Food udvider med to nye autentiske køkkener
Den nyåbnede Turkish Grill House laver tyrkiske specialiteter: Adana så englene synger og en shawarma som får glædestårerne frem – fløjlsblødt kød, hjemmelavet dyppelse og friske grøntsager i den skønneste forening. Lige nu kører Turkish Grill House et introtilbud til 55 kroner for en Adana-tallerken med kød, grønt m. granatæbleeddike , tzatziki, chilisauce, haydari og byens bedste aioli.
Hos nepalesiske Everest Kitchen får du uimodståelige nepalesiske retter som hjemmelavet naanbrød, smagfulde supper, håndlavede momo ́s og ikke mindst bestselleren “Biryani” med enten kylling eller lam. Alt er selvfølgelig 100% hjemmelavet på ægte nepalesisk manér.
“Jeg har glædet mig til at byde nye køkkener velkommen i Garagen – og både det nepalesiske og tyrkiske køkken er ejet af nye iværksættere som brænder for at lave velsmagende hjemmelavet mad til vores mange gæster. Jeg håber at Aarhus vil tage rigtig godt imod dem og kigge forbi vores garage til hygge og lækker hjemmelavet street food.” Britt Vorre, direktør Aarhus Street Food.
Udover de to nyåbnede køkkener kan aarhusianerne glæde sig til endnu mere street food, når tre nye køkkener åbner på Aarhus Street Food i løbet af foråret.
https://www.aarhusstreetfood.com/