ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Turnering kommer til Aarhus: Hvem er Danmarks bedste til Partners?

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Partners
Foto: Partners

Brætspillet Partners er et af de mest populære brætspil i Danmark.

Det er et spil, som kan skabe både god og dårlig stemning rundt om bordet – og der findes næsten ikke noget værre, end når din partner ikke gør, som du havde planlagt …

For i spillet gælder det om at have det helt store overblik, for du skal ikke blot holde styr på dine egne brikker, men også din partners.

Spillet er så populært her i Danmark, at der findes “DM i Partners”, og nu har du muligheden for at stille op lige her i Aarhus – selvfølgelig i selskab med en udvalgt partner. Det bliver konkret lørdag den 12. marts og søndag den 13. april kl. 10.00.

Der var virkelig rift om pladserne sidste år, hvor billetterne til de i alt 14 kvalifikationsturneringer rundt omkring i landet blev lynhurtigt udsolgt.

2022 billetterne er endnu ikke sat til salg, men arrangøren skriver, at billetsalget skydes i gang, når de har fundet den præcise dato for selve DM-finalen. Det anbefales derfor at holde øje med deres Facebook-side.

Turnering kommer til Aarhus: Hvem er Danmarks bedste til Partners?
Foto: Partners

Detaljer på vej

De helt store detaljer og programmet for dagen er ikke offentliggjort.

Turneringen er tidligere blevet afholdt hos Aarhus Brætspilscafé, og det ville da også være det oplagte valg i år. Men vi må vente med spænding på at se, hvor det endelige valg falder.

Arrangøren understreger, at “programmet er foreløbigt, og at der kan komme ændringer ifht. det færdige program, der offentliggøres i forbindelse med starten på billetsalget.”

De tilføjer også, at der skal fremvises corona-pas, hvis de nuværende restriktioner fortsætter.

Hvad: DM i Partners
Hvor: Endnu uvist
Hvornår: 12.-13. marts 2022, kl. 10.00

Du finder info her.

Del artikel