ANNONCE
tv-2-billetter revet væk: Nu er Musikhuset klar med ekstra koncert
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

tv-2-billetter revet væk: Nu er Musikhuset klar med ekstra koncert

Danmarks lykkeligste orkester er populære i Aarhus. Efter tre års albumpause giver tv-2 den hele armen med en ny plade og en ny koncertoplevelse for bandets mange fans i særligt Aarhus, og de første billetter er allerede revet væk.

 

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 1. – 2. FEBRUAR 2019

 

Aarhusianske tv-2 med Steffen Brandt i spidsen er tilbage! Danmarks lykkeligste orkester spiller i Musikhuset den 1. februar og glæder mange aarhusianere sig til. Det officielle billetsalg til koncerten åbnede klokken 10 og 10 minutter senere var koncerten stort set udsolgt!

 

Derfor handler Musikhuset hurtigt og sætter en ekstra koncert med bandet i salg. Dermed får endnu flere muligheden for at opleve tv-2 med ny musik og i nye rammer.

 

Første gang for et siddende publikum

Ikke nok med, at tv-2 er på vej med et nyt album, der bliver deres 19. af slagsen, så bliver koncertoplevelsen nemlig også noget helt nyt for den garvede kvartets trofaste fans.

tv-2-billetter revet væk: Nu er Musikhuset klar med ekstra koncert

For første gang inviterer tv-2 ind til en blandet akustisk og elektrisk koncert for et siddende publikum. Bandet drager på en hel turné, der sættes i gang i Musikhusets Store sal.

tv-2 brød igennem i starten af 1980’erne og har lige siden været et af Danmarks mest elskede bands. Deres blanding af pop og rock har resulteret i 18 studiealbum og et hav af koncerter og festivaloptrædener, der har gjort tv-2 til et af landets mest populære live-bands.

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

TV-2 – MUSIKHUSETS STORE SAL, FRE. 1. & LØR. 2. FEBRUAR

BILLETPRISER – 375 – 420 KRONER

KØB BILLETTER HER

 

Del artikel