Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind drømmehuset: TV 2 søger deltagere til Nybyggerne

Af Redaktionen

Er du en haj med en boremaskine og en rundsav?

Og drømmer du om at rykke ud af byen for at flytte ind i et lækkert hus tæt på skøn natur sammen med familien eller din udkårne?

Så er det nu, du skal melde dig og din partner til et af TV 2’s populære programmer.

Tv-kanalen er nemlig på udkig efter nye deltagere til “Nybyggerne”, som denne gang skal optages i Jylland.

Nærmere bestemt bliver husene bliver bygget i den smukke natur i Holstebro, og det er således også her, vinderne kan flytte ind i et splinternyt hus, som de selv har indrettet.

Det store gør-det-selv-projekt

Ni sæsoner af det populære reality-program er allerede rullet over skærmen med stor succes, og når de næste nybyggere slippes løs med værktøjskasser og kreative idéer, forventes tusindvis af seere igen at følge med.

Deltagerne får i den grad deres sag for, når de skal tapetsere, lægge gulv og bygge møbler i alt fra soveværelser og dagligstuer til køkkener og badeværelser, og de grønne fingre kommer ligeledes på prøve, når der skal ordnes haver.

Hvis du og din kæreste eller ægtefælle har mod på at kaste jer ud i det store gør-det-selv-projekt for rullende kameraer, skal I sende en ansøgning til TV 2 og Metronome Productions.

Kom til audition hos TV 2

Der søges deltagere i alle aldre, og TV 2 skal finde i alt fire hold, som hver består af to partnere, der er i et romantisk forhold.

I kan altså ikke deltage, hvis I blot er venner, naboer eller søskende.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du og din partner har lidt kendskab til at sætte i stand og bygge, og I skal synes, det er sjovt at bruge tid på indretning og personlig stil.

Samtidig skal I også være klar på at være ærlige over for seerne, for som deltager har man hele tiden et kamerahold i ryggen, lige som man undervejs i programmerne fortæller seerne, hvordan det går med både byggeriet og samarbejdet.

For at deltage i “Nybyggerne” skal I kunne tage 8 sammenhængende uger fri fra arbejde fra midt august til midt oktober 2024., hvor optagelserne finder sted.

Ansøgningsfristen er 16. april 2024, og der castes i Aarhus og København i uge 17 og 18.

Læs mere om castingen og send jeres ansøgning her

Del artikel

Andre læser også