Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forsøgte at snyde politiet: Tvillinger udgav sig for at være hinanden 

Af Freja Dumont
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk

Et par tvillingebrødre forsøgte søndag aften at udgive sig for at være hinanden, da de blev standset af en patrulje i Aarhus C. Men deres forsøg blev gennemskuet af politiet.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

De to brødre, der er i 20’erne, blev kl. 21.14 standset af en patrulje på Spanien i Aarhus C. ANPG-scanneren (Automatisk NummerPladeGenkendelse) på patruljebilen havde scannet nummerpladen og givet betjentene besked om, at ejeren af bilen var frakendt kørekortet. Derfor dirigerede betjentene bilen ind til siden.

Hvem er hvem?

Bag rattet sad den ene bror, mens den anden var passager. Føreren af bilen meddelte, at han desværre havde glemt sit kørekort derhjemme, men både han og broren opgav navn og cpr-nummer.

Betjentene fik dog mistanke om, at der var noget galt, og de delte derfor brødrene op og gav dem forskellige kontrolspørgsmål – bl.a. om hvilke sager de i forvejen var noteret for hos politiet.

Da de begge havde svært ved at svare rigtigt på spørgsmålene, blev de anholdt og kørt til politistationen for, at politiet kunne sikre deres identitet.

Inde på stationen erkendte brødrene nu, at de havde udgivet sig for at være hinanden, da ham, der førte bilen, var frakendt kørekortet, mens den anden gerne må køre bil.

Begge blev derfor sigtet for at opgive falsk navn, og føreren af bilen blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Del artikel

Andre læser også