ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Uanstændig og kedelig brunch på Broges Kafe & Deli

Nogle gange bliver man skuffet. Det sker for alle, sådan er det. Alle kan fejle, og hvis man dummer sig en gang, fortjener man en chance til i min bog. Jeg har spist brunch to gange på Broges Kafe & Deli i Hans Broges Gade på Frederiksbjerg. Begge gange har jeg fået noget, som for mig at se bare ikke er godt nok. Egentlig havde jeg bestemt mig for ikke at skrive en anmeldelse, men da Broges Kafe på andre områder gør det godt og er et besøg værd, så mener jeg, de skal have det røde kort for deres brunch. Det er en ommer!

Broges Café & Deli

Ung og uviden betjening

Den unge betjening var ikke helt skarp på, hvad brunchen bestod af, så hun spurgte ude i køkkenet. De nævnte noget med ost, pølse, yoghurt og så videre. Ikke videre konkret, men prisen var også kun 99 kroner, så der er grænser for, hvad man kan forvente af information til den pris. Vi bestilte brunch, tre stykke smørrebrød, café latté til 32 kroner, filterkaffe til 25 kroner og to styk Ørbæk saft til 29 kroner stykket.

Der var okay med mennesker. Det var en halvsøvnig søndag, og der var vel en 10 – 12 gæster i caféen. Vi fik vores mad relativt hurtig. Fint nok. Tjeneren kom med det, og satte det foran os uden at sige noget.

Indretning på Broges Kafe

Osten var en almindelig brie uden den store smag. Kønsløs og tør var dommen. Der var to slags pølser. Jo, de kunne da spises, men heller ikke mere. Vi var ude i noget vakuumpakket og færdigskåret pølse, som ærlig talt så tarveligt ud. Brødet var rug- og speltbrød. Det var okay, ikke frisk på nogen måde, men det var måske heller ikke meningen. Skinken var der, mere er der ikke at sige om den. Yoghurt med müsli var dagens bedste element. Den smagte godt, men den var ikke 99 kroner værd.

Brunch på Broges Kafe

De havde glemt, der skulle være nutella på den første gang, men det sker jo. Anden gang vi besøgte Broges, fik vi nutella.

 

Fortsætter på næste side…

Del artikel

Andre læser også