ANNONCE
En af ​​de mest succesrige britiske grupper, UB40, giver koncert på Fuglsøcentret
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En af ​​de mest succesrige britiske grupper, UB40, giver koncert på Fuglsøcentret

Af Freja Dumont

Det er et af de større scoop, Fuglsøcentret her har lavet. UB40 kommer til byen og giver koncert fredag den 18. oktober 2019. ”Det har taget et halvt år at forhandle kontrakten på plads, og vi er meget stolte over at kunne præsentere dette store engelsk band herude i Mols Bjerge. Bandet har solgt over 100 millioner plader, hvilket jo må siges at være en kæmpe bedrift i sig selv”, udtaler administrerende direktør Peter Brinks.

 

41 år i branchen

I 1978 blev bandet dannet. Deres debutalbum, ’’Signing Off’’, blev udgivet i 1980, og anses af mange for at være et af de største reggae albums nogensinde udgivet af et britisk band. Netop den samling af sange var starten på en karriere, der siden har været på 40 britiske top 40 hit-singler og har haft et salg på over 100 millioner plader. Deres albummer har befundet sig på Storbritanniens top 75 hitliste i en samlet periode på 11 år, hvilket gør dem til en af ​​de mest succesrige britiske grupper nogensinde.

 

Det 19. album

Sidste år, som en del af deres fejring af deres 40-års jubilæum, udgav UB40 deres første nye album i fem år med titlen ’’For the Many’’. Det er deres 19. album samlet og i det indgår UB40-grundlæggermedlemmerne Robin Cambell (co-vokal / guitar), Brian Travers og Norman Hassan (percussion / vokal) sammen med langtidsmedlemmerne Duncan Campbell (vokal), Martin Meredith (saxofon), Laurence Parry (trompet) og Tony Mullings (keyboard).

 

Dørene åbnes kl. 19.30, men ønsker du også middag, så skal du være på Fuglsøcentret kl. 17.30. koncerten starter kl. 20.00.

 

Læs mere og køb billet her: 

 

En af ​​de mest succesrige britiske grupper, UB40, giver koncert på Fuglsøcentret

Del artikel