Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udforsk Tyskland med bil denne sommer!

Af Annoncør

Tyskland er et fantastisk land at udforske med bil. Det har nogle af Europas mest smukke landskaber, som man kan opleve fra komforten i egen bil eller via udlejning af autocampere i Tyskland. Om sommeren byder landet på en masse attraktioner og seværdigheder, der venter på at blive udforsket. Fra de berømte bjerglandsbyer til de historiske slottes charmerende gader – det er ikke svært at finde ting, man skal se og lave! Før man begiver sig af sted, skal du dog være forberedt på vejen: Sørg for at have den rigtige forsikring og kort over området – især hvis man planlægger en lang tur rundt i hele Tyskland. Nyd den friske luft under åben himmel og lad eventyret begynde!

Flotteste steder at besøge med bil

Om man lejer en bil, en campervan, en motorhome eller noget helt fjerde, så kan man komme til mange af de smukke steder i Tyskland. Nogle af de flotteste steder at besøge er bl.a. Schwarzwald. Dette bjergområde i det sydvestlige Tyskland er et must-see. Det er fyldt med skove, bjerge og smukke landsbyer. En anden must-see destination er Romantische Strasse: Denne vej går fra Würzburg til Füssen og forbinder flere historiske byer på vejen. Det er en af de mest populære ruter for dem, der rejser med bil, da den giver mulighed for at opleve den tyske kultur og natur på samme tid. Yderligere er Berlins smukke gader også et must at opleve: Berlin har mange interessante seværdigheder, som man kan udforske enten i bil eller i autocamper. Man kan køre langs Brandenburger Tor eller Checkpoint Charlie eller endda tage en tur langs den berømte East Side Gallery – en 1,3 km lang murmaleri langs Berlinmuren. Hvis man derimod gerne vil holde sig tættere på Danmark er flensborg og hamborg også skønne muligheder, hvor man kan opleve alt fra storbyliv til lokal kultur.

De mange fordele ved at opleve Tyskland i bil 

Tyskland er et unikt land at opleve, og der er mange fordele ved at gøre det i bil denne sommer. For det første, så har man friheden til selv at bestemme hvor man vil køre hen og hvad man vil se. Dette betyder, at man kan planlægge sin egen rute og stoppe ved de steder, som interesserer en mest. Når man kører i bil har man også mulighed for at stoppe overalt, hvor det passer en bedst – enten for en hurtig frokostpause eller en nat på et hotel. Dette giver en fleksibiliteten til at udforske Tyskland på ens egne præmisser, samtidig med at man får lov til at opleve landet på en helt anden måde end hvis man tog toget eller flyver.

Del artikel

Andre læser også