Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan købes i Aarhus: Tobias Rahim udgiver lummer bog

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Aarhusianske Tobias Rahim har taget Danmark med storm og lagt landet ned med hits som “Stor mand” og “Når mænd græder”, spillet adskillige udsolgte koncerter og vundet flere fornemme priser.

Nu er hitmageren også sprunget ud som digter.

Tobias Rahim har nemlig sammen med Politikens Forlag for nyligt annonceret nyheden om udgivelsen af en ny digtsamling, der bærer titlen Drømme maler virkeligheden.

Masser af lumre billeder

Digtsamlingen udkommer i dag, torsdag den 17. november, og indeholder ud over en række digte også fotografier taget af Petra Kleis og Noemi Kapusy.

Vi har allerede bladret i den nye digtsamling, og vi skulle hilse at sige, at der er nogle rimeligt pikante billeder i blandt.

Ja, der er faktisk mange dickpicks og bar kas’ billeder af den populære sanger, der giver stor koncert i Aarhus i foråret.

Der er blandt andet det meget berømte billede, hvor Tobias Rahim står helt nøgen og med en rose i munden.

Et billede der er blevet til en totalt udsolgt plakat i Danmark.

Digtsamlingen udkommer i dag, torsdag den 17. november, og indeholder ud over en række digte også fotografier taget af Petra Kleis og Noemi Kapusy.

Vi har allerede bladret i den nye digtsamling, og vi skulle hilse at sige, at der er nogle rimeligt pikante billeder i blandt.

På forlagets hjemmeside beskrives bogen med følgende ord:

”Den her bog er på mange måder et skamløst værk. Men hvad er skam? Og er det ik’ meget fedt at være fri for?

Velkommen til Tobias Rahims første og måske sidste ’digtsamling’. Han har skrevet den, fordi han havde lyst.”

Random tanker der ikke passer ind i en sang eller samtale

I en række stories på Instagram har sangeren selv sat lidt flere ord på den kommende udgivelse:

”Som nogen måske ved, har jeg altid gerne ville lave en ægte digtsamling med en masse random tanker, der ikke lige passede ind i en sang eller i en samtale, men som helt klart har berettigelse i verden.

Jeg har postet noter her (på Instagram, red.) løbende på små sedler i noget tid. Og endelig har jeg samlet et fucking lille værk. En STOR bog,” skriver Rahim og fortsætter:

”Jeg lavede den i en periode, hvor jeg havde det specielt, og jeg har ikke læst den igennem, efter den kom fra tryk.. for hehe.. det venter jeg lige med. Jeg kan ikke lige overskue, hvis der står nogle ting, jeg lykkeligt har glemt.

Men hey, da jeg skrev de her digte, mente jeg det. Og der turde jeg sige det hele højt. At jeg er blevet bange siden, er mit eget problem. Ikke bogens. Bogen er modig.”

Du kan bl.a. få fingrene i bogen i Salling Aarhus – men du skal være hurtig, da der kun udgives et begrænset antal.

Del artikel

Andre læser også