ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udnyt de mange muligheder for adgang til vand nær Aarhus

Af Annoncør

Med både udgang til å, hav og søer, er du i Aarhus godt stillet, når det kommer til smuk natur. Dette er ikke blot oplagt at benytte til gåture, men kan af mange også nydes på mere nært hold.

Annoncørbetalt indhold leveret af: coolsnow.dk

Lad dig for eksempel udfordre på et såkaldt sup board eller paddleboard, og se din by fra en helt ny vinkel. Med paddleboarding får du ikke blot udnyttet de gode faciliteter nær byen, men får samtidigt udfordret dig selv på en sjov og givende måde.

Træn din balance og nyd naturen på nært hold

Med et paddelboard eller supboard er det ikke blot muligt at komme helt tæt på naturen. Her får du nemlig også en potentiel fritidsinteresse, du sent vil fortryde. At lære at stå på supboard er noget, de fleste kan mestre, men processen for at nå hertil vil opleves som en læringskurve, fuld af sjov og udfordring.

Se sup boards til ethvert erfaringsniveau og lad dig drømme væk på eventyr i egen by. Aarhus har gode muligheder for at benytte sig af paddelboards, hvad end dit erfaringsgrundlag er. Således kan både trænede såvel som begyndere få positive oplevelser på vandet, tæt på både by og natur.

Sørg for at have styr på sikkerheden

Som enhver anden aktivitet, der foregår på vand, er det helt essentielt at have styr på sikkerheden. Sørg gerne for at benytte redningsvest, og er du ny til paddleboarding, er det samtidigt en god idé at bliver introduceret til det af en person med god erfaring.

Fritidsaktiviteter på vand kan noget særligt, og er i mange tilfælde også ekstra hyggelige og sjove i selskab med andre. Sørg derfor gerne for at tage en ven eller bekendt med – på den måde kan i samtidigt passe på hinanden og minde hinanden om at bevare de rette sikkerhedshensyn.

Del artikel