Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gentager succesen: Alex Vargas annoncerer stor koncert i Aarhus

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Udsolgte koncerter landet over, en travl sommer på landets festivaler og ny musik.

Det har været overskrifterne for stortalentet Alex Vargas i 2022. Næste år udsender han albummet BIG BIG MACHINE – og tager igen den store stemme med ud på landets spillesteder.

Og du kan glæde dig til at opleve Alex Vargas live på TRAIN den 16. november.

Køb billetter her.

Udsolgte koncerter landet over

Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker i den ene udsolgte koncertsal efter den anden lige siden gennembruddet med ’Shackled Up’ i 2016, der samtidig sikrede ham prisen som Årets Danske Sanger ved Danish Music Awards. 

Tidligere i år kunne der så igen meldes udsolgt over hele landet, da Vargas turnerede Danmark rundt i foråret – og sejrsgangen fortsatte hen over sommeren, hvor landets største festivaler fik besøg af sangeren med den store stemme. 

Undervejs er der dog også indspillet ny musik, og året har indtil videre budt på Top 20 hittet ’Yougazer’, den energiske ’Mama, I’ve Been Dying’ og netop udsendte ’Pages’.

Alt sammen nye toner fra Vargas, som til marts 2023 udsender albummet BIG BIG MACHINE.  

Nyt album med mere farve og kulør i musikken

Et album, der vidner om et mere udadvendt musikalsk udtryk – dog stadig drevet af Vargas’ imponerende vokalstyrke. Albummet er skrevet og indspillet med inspiration fra 60’erne og 70’ernes sangskrivning, og det har sat sit aftryk op indspilningsprocessen, fortæller Vargas:

“Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken. Det har givet mig en mere legesyg tilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade mig selv begrænse.”Den umiddelbare glæde ved musikken og det mere direkte udtryk tager Alex Vargas med på tour, når han til efteråret 2023 blandt andet kommer forbi TRAIN med sit orkester.

Hvad: Alex Vargas koncert
Hvor: TRAIN
Hvornår: Torsdag den 16. november 2023

Del artikel

Andre læser også