ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvalgte butikker og dagligvarebutikker holder åbent i City Vest

Den 29. december 2020 overbragte Danmarks Statsminister nyheden om, at Danmark fortsat vil være lukket ned til og med den 17. januar 2021. Det betyder blandt andet at storcentre og stormagasiner må holde lukket – men også udvalgsvarebutikker på strøg og i bymidten er underlagt denne restriktion.

 

Kun en delvis nedlukning af City Vest Shoppingcenter

Jævnfør bekendtgørelsen om forbud mod større forsamlinger og mod adgang til og restriktioner for lokaler og lokaliteter i forbindelse med håndtering af covid-19, må butikker med dagligvarer, apoteker, optikere, pakkeshops, take-away og specialforretninger med medicinsk udstyr beliggende i indkøbscentre holde åbent. Det er desuden muligt at afhente click & collect i de butikker, som tilbyder denne service. Dette betyder også at udvalgte butikker fortsat kan holde åbent i City Vest Shoppingcenter.

 

Følgende butikker har åbent i City Vest shoppingcenter

Apotek

BARe Vin

Føtex

Føtex bager

GLS og Post Nord

Lidl

Louis Nielsen

Matas

Normal

Slagter Stjernholm

Synoptik

 

Alle ovennævnte butikker holder åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdage kl. 10-16 og 1. søndag i måneden fra kl. 10-15.

 

Planlæg dit besøg i City Vest shoppingcenter

Alle myndighedskrav er implementeret fra ensretning, coronavagter og håndsprit til kommunikation af retningslinjer. På www.cityvest.dk  kan kunderne desuden se de typiske kundetal målt per ugedag samt maximumskapaciteten for det enkelte center. Således kan man planlægge sit besøg efter, hvornår der er færrest handlende i centret. Der er naturligvis mindst trafik i ydertidspunkterne, men selv på de mest travle tidspunkter, er der masser af plads og luft op til den øvre grænse for maksimalt besøgende.

 

 

 

Del artikel