Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvidelse eller forbedringer af virksomhedens fysiske lokation

Af Annoncør

Du vil som virksomhed på et tidspunkt overveje om du bør udvide eller forbedre den fysiske lokation. Og der kan faktisk være meget god grund til nogle gange at tænke nyt. Det kan nemlig ende med at skabe mere omsætning i sidste ende. Det kan godt være dyrt at udvide eller forbedre sin virksomhed, og det kan være du ikke har pengene til det på nuværende tidspunkt – men hvis det ender med at skabe mere omsætning for dig, så bliver pengene jo betalt hjem igen samtidig med at du opnår et overskud i det endelige resultat.

Grunde til at udvide eller forbedre din virksomhed

Der kan være flere grunde til at man som virksomhed overvejer at udvide eller forbedre sin virksomheds fysiske lokation. Det kan være din virksomhed er vokset så meget, at du er nødt til at udvide eller forbedre din fysiske lokation med renovering eller forbedring. Det kan også være du har brug for et større varelager samt kontor og derfor går og overvejer at bygge en ny bygning for dette. Det kan dog godt være meget dyrt alt efter beliggenheden samt hvor stor bygningen skal være. Dog er det ikke kun byggeomkostningerne og huslejen du skal tænke på, for der skal også afsættes penge af til inventar samt til eventuelt nye medarbejdere.

Nyt inventar samt flere medarbejdere

Når du udvider eller forbedrer din virksomheds fysiske lokation, så skal der måske også flere medarbejdere til og/eller nyt inventar. Dette koster også penge og er altså ikke gratis. En god idé er at opstille et budget, som viser hvor mange penge der kommer til at blive brugt på projektet – altså byggeomkostninger, nyt inventar og flere medarbejdere for eksempel. På den måde ved du også hvor mange penge du eventuelt skal låne, for at komme i mål med projektet. Et budget vil samtidig også give dig ro samt skabe dig et overblik, hvilket er en fordel i sådan en situation.

Kom i gang med din udvidelse!

Har du ikke økonomi til at dække omkostningerne, så kan et erhvervslån være løsningen for dig, for at din virksomhed kan vokse. Du kan optage et erhvervslån i banken eller gennem en online låneudbyder. Banken vil som regel stille højere krav til dig end en online låneudbyder vil, og det er i sidste ende banken som afgør om du er godt nok stillet til at optage et lån hos dem. Online låneudbydere blander sig ikke i hvad pengene skal bruges på, ligesom en bank gør. Der findes en række online låneudbydere, som tilbyder erhvervslån. Broaden er en af de låneudbydere, som udsteder erhvervslån til virksomheder, som har brug for det. Så få sendt din ansøgning afsted i dag, og når den er godkendt, kan du gå i gang med dit projekt!

Del artikel

Andre læser også